A munkahelyi Facebook veszélyeztetheti a vállalkozást

Kategória: Aktuális.

A munkaidőben a céges gépeken a közösségi oldalakat használók nemcsak a munkaidőt lopják, hanem veszélyeztethetik a vállalkozást is. A Network Box elemző szerint az általuk vizsgált brit cégeknél összesen közel 14 milliárd webcímre látogattak el a dolgozók 2010 második negyedévében, s e látogatások a 7,2 százaléka a Facebook weboldala volt.
Olvass tovább

Új tartalomért felelős igazgatót nevezett ki a Turner Broadcasting

Kategória: Aktuális.

Karrier A Turner Broadcasting új, tartalomért felelős igazgatót nevezett ki Tina McCann személyében. Hat hónapra szóló kinevezése alatt az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban a Turner Cartoon Network, Boomerang és Cartoonito márkáinak átfogó, fejlesztési és akvizíciós tevékenységét irányítja. Ezen túl a központi kreatív csapat és a franchise igazgatóság munkáját is vezeti.
Olvass tovább

A Cartoon Network Európában erősít

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe első önálló produkciójára készül; egy teljes animációs sorozat elkészítésére. A The Amazing World of Gumball (magyar címmel egyelőre nem rendelkező, de lefordítva Gumilabda varázslatos világa) című, 40x11-perces vígjátéksorozat elsősorban a 6-11 éves gyerekeknek készül és a Cartoon Network összes országában látható lesz.
Olvass tovább

Hálózat tagja lett a Ferling PR

Kategória: Aktuális.

Ahogy a gazdaság, az üzleti kommunikáció sem áll meg az államhatároknál. A CEE-PR Network, olyan közép-kelet európai pr-ügynökségek hálózata, amely a régiót egyre inkább jellemező gazdasági összekapcsolódásra reagálva igyekszik biztosítani ügyfelei számára az országhatárokon is átnyúló minőségi szolgáltatásokat.
Olvass tovább