November 8-án érkezik a 2020-as MTV EMAs közvetítése

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MTV november 8-án, vasárnap 180 országban közvetíti a 2020-as MTV EMAs rendhagyó gáláját. A műsorban a legnagyobb előadók lépnek majd színpadra, akik a zene erejét ünneplik 2020-ban. A további részletek bejelentése hamarosan.  A 2020-as MTV EMAs executive producere Bruce Gillmer és Richard Godfrey, a producerek Debbie Phillips és Chloe Mason.
Olvass tovább

Egyéves a magyar MTV brand:new

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MTV az Egyesült Királyságban szintén brand:new címmel folytat tehetséggondozó programot, a magyar verzió koncepcióját viszont a nézői igényeknek megfelelően az MTV hazai munkatársai fejlesztették új tartalomként. A csatorna vezetősége havonta egy fiatal magyar tehetségnek ad lehetőséget a bemutatkozásra, egy hónapon át, naponta többször is láthatják a nézők az épp aktuális MTV brand:new szpotot és a kiválasztott előadó klipjét. Az MTV brand:new programmal novembertől már nem csak a képernyőn, hanem a klubokban is találkozhat a közönség. Novemberben az Analog Music Hallban, a RapCaviar bulisorozat keretein belül lép fel a Mulató Aztékok, mint az első MTV brand:new LIVE. A következő állomás pedig a Dürer
Olvass tovább

Instasztorik segítségével is lehetett szavazni az idei MTV VMA-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Vasárnapig lehetett szavazni az MTV Music Video Awards négy kategóriájának jelöltjeire a világ bármely pontjáról. Az új kategóriákat is felvonultató díjátadót augusztus 26-án tartották Newarkban, helyi idő szerint 20 órakor, a műsorvezető pedig a színész és humorista, Sebastian Maniscalco volt. Színpadra lépett többek között Camila Cabello, J Balvin és Shawn Mendes is.
Olvass tovább