Az MTV-n debütált Lady Gaga videoklipje

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Hamarosan egy nem mindennapi együttműködésnek lehetünk tanúi: Lady Gaga másodjára állt össze az idén 95. életévét ünneplő Tony Bennett-tel, hogy egy történelmi jelentőségű albumot hozzanak létre. Habár a Love for Sale című nagylemez csak október elsején kerül a boltok polcaira, a türelmetlen rajongók már ezen a héten kapnak egy kis ízelítőt. A duó újabb közös dala, az I Get A Kick Out Of You videoklipje az MTV képernyőin debütált.
Olvass tovább

Szeptemberben nézők előtt tér vissza az MTV Video Music Awards

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Szeptember 12-én ismét nézők előtt rendezik meg az MTV Video Music Awards-t! A zene és a videoklip-művészet legnagyobb alakjait ünneplő díjátadó tavaly, a járványügyi helyzet miatt sajnos az online térbe kényszerült, ám idén újra a megszokott formájában és körítéssel láthatjuk. Ráadásul a rendezvény egyik kísérőprogramja a 9/11-es események huszadik évfordulója kapcsán szervezett emlékhét lesz.
Olvass tovább

November 8-án érkezik a 2020-as MTV EMAs közvetítése

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MTV november 8-án, vasárnap 180 országban közvetíti a 2020-as MTV EMAs rendhagyó gáláját. A műsorban a legnagyobb előadók lépnek majd színpadra, akik a zene erejét ünneplik 2020-ban. A további részletek bejelentése hamarosan.  A 2020-as MTV EMAs executive producere Bruce Gillmer és Richard Godfrey, a producerek Debbie Phillips és Chloe Mason.
Olvass tovább

Egyéves a magyar MTV brand:new

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MTV az Egyesült Királyságban szintén brand:new címmel folytat tehetséggondozó programot, a magyar verzió koncepcióját viszont a nézői igényeknek megfelelően az MTV hazai munkatársai fejlesztették új tartalomként. A csatorna vezetősége havonta egy fiatal magyar tehetségnek ad lehetőséget a bemutatkozásra, egy hónapon át, naponta többször is láthatják a nézők az épp aktuális MTV brand:new szpotot és a kiválasztott előadó klipjét. Az MTV brand:new programmal novembertől már nem csak a képernyőn, hanem a klubokban is találkozhat a közönség. Novemberben az Analog Music Hallban, a RapCaviar bulisorozat keretein belül lép fel a Mulató Aztékok, mint az első MTV brand:new LIVE. A következő állomás pedig a Dürer
Olvass tovább