A MOL-csoport a legjobb frissdiplomásokat várja a Growww programba

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára, amely lehetőséget kínál a frissdiplomásoknak arra, hogy karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál kezdjék el. A program segítségével a MOL az iparági szakemberek új generációjának támogatására törekszik: a résztvevők az egyik legösszetettebb iparágban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, így felkészülhetnek a komolyabb üzleti kihívásokra is.
Olvass tovább

Már 320 kutya talált haza a MOL-kutak mikrochip-leolvasóinak segítségével

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Már 123 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, amely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. A kezdeményezés indulása óta 450 elkóborolt kutyának próbáltak a MOL-kutakon segíteni, és a mikrochip-leolvasóknak köszönhetően az állatok több mint kétharmada vissza is került gazdájához.
Olvass tovább

Stratégiai együttműködést kötött a BME és a MOL

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Stratégiai megállapodást kötött a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a MOL. A megállapodás célja egyrészt közös, innovatív kutatások indítása, másrészt a MOL szakmai utánpótlásának erősítése. Az erről szóló szerződést január 10-én írta alá Dr. Józsa János, a BME rektora és Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója az egyetem újévi fogadásán. (BrandTrend)
Olvass tovább