34 szervezetet támogat 45 millió forinttal a MOL Gyermekgyógyító Programja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A vírushelyzet ellenére a MOL Alapítvány ebben az évben is változatlan keretösszeggel hirdette meg a MOL Gyermekgyógyító Program pályázatát az élmény- és művészetterápiás programok támogatására. A kuratórium döntése alapján a 2020/21-es tanévben összesen 34 szervezet tud évközi fejlesztő foglalkozásokat, illetve téli és nyári táborokat megvalósítani az elnyert, mintegy 45,3 millió forintos támogatás felhasználásával.
Olvass tovább

A magyar gamer közösség felé is nyit a MOL

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A vállalat által szervezett verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson az amatőr játékosok számára, hogy összemérjék tudásukat egymással és olyan ismert celebekkel, mint Curtis, Köllő Babett vagy Kempf Zozo. A versenyzők FIFA 21-ben mérkőznek meg, a meccseket pedig két szakkommentátor, Gundel Takács Gábor és Gáspár József tolmácsolásában élvezhetik a nézők.
Olvass tovább

A MOL-csoport a legjobb frissdiplomásokat várja a Growww programba

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára, amely lehetőséget kínál a frissdiplomásoknak arra, hogy karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál kezdjék el. A program segítségével a MOL az iparági szakemberek új generációjának támogatására törekszik: a résztvevők az egyik legösszetettebb iparágban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, így felkészülhetnek a komolyabb üzleti kihívásokra is.
Olvass tovább

Már 320 kutya talált haza a MOL-kutak mikrochip-leolvasóinak segítségével

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Már 123 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, amely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. A kezdeményezés indulása óta 450 elkóborolt kutyának próbáltak a MOL-kutakon segíteni, és a mikrochip-leolvasóknak köszönhetően az állatok több mint kétharmada vissza is került gazdájához.
Olvass tovább