Megújult arculattal és termékkínálattal érkezik a MinDig TV

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A szeptemberben átalakított csomagkínálatot követően novembertől teljesen új arculattal indítja az ünnepi szezont az Antenna Hungária. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei. A többhetes rebranding kampány célja, hogy teljesen új megvilágításba helyezze a televíziózás élményét, segítve ezzel a tudatos fogyasztói tábor növelését – írják.
Olvass tovább

Áprilisban díjmentesen elérhető a National Geographic a MinDig TV kínálatában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Április 6-26. között, három héten keresztül ingyenesen lesz elérhető a National Geographic csatorna a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában! A díjmentes időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz sorozat legújabb részeit láthatják a nézők, a világhírű asztrofizikussal, Neil deGrasse Tysonnal.
Olvass tovább

Márciusban a gyerekekre és a humor kedvelőire is gondol a MinDig TV

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Márciusban népszerű csatornákkal készül a MinDig TV, ezúttal a gyerekek is találnak majd kedvükre valót.  A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV felhasználók számára a következő két hétben, március 23. és április 5. között a Comedy Central és a Nickelodeon csatornái lesznek ingyenesen elérhetők a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában. Népszerű sorozatokat, filmklasszikusokat, többszörös fesztiváldíjas produkciókat, emellett számos premierműsort is láthatnak a MinDig TV nézők.
Olvass tovább