A Ringier Csoport a válság ellenére nyereséggel

Kategória: Aktuális.

Az erőteljes költségtakarékossági intézkedéseknek köszönhetően az eredmény nem fordult negatívba, és a digitális üzletágban való erősödő jelenlét hozzájárult ahhoz, hogy a 4. negyedévben már a javulás jelei mutatkoztak a Ringier-nél. A svájci kiadó szinte mindenhol tartani vagy javítani tudta markáns piaci pozícióit. Nőtt az online portálok látogatottsága és az árbevétel is. "A katasztrófális 2009-es év ellenére is a ringier sikeres volt. A jövőben új digitális megoldásokat is fel kell építenünk." - mondta Michael Ringier a kiadó elnöke.
Olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009

Kategória: Aktuális.

A Budapest Fashion Week 8. alkalommal kerül megrendezésre idén ősszel. A magyarországi bemutató immár a nemzetközi divatélet jeles és jegyzett eseményévé nőtte ki magát. Az idei rendezvény presztizsét mi sem mutatja jobban, hogy Hong-Kong  után, másodszor Budapesten mutatkozik be  a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója.
Olvass tovább

Az MTV visszaadta tulajdonosának a Tőzsdepalotát

Kategória: Aktuális.

Medveczky Balázs, a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke átadta a Szabadság tér 17. kulcsát Michael Tippinnek, az ingatlan tulajdonosának, miután aláírták a hivatalos dokumentumokat. A közszolgálati televízió befejezte átköltözését új székhelyére, és határidőre megtörtént a régi székház kiürítése is.
Olvass tovább

Ryanair business class ”extra”

Kategória: Aktuális.

A fapados légitársaság legendásan bunkó vezérigazgatójának ötlete vicces, de valószínűleg nem túl komoly. Michael O'Leary Írország egyik leggazdagabb embere, főleg szókimondó stílusáról, nyers modoráról híres. De ő nem is arra vágyik hogy szeressék az emberek, hanem arra, hogy a Ryanairrel repüljenek.- írja a Velvet.hu.
Olvass tovább