Rákaptak az e-ajándékkártyára

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az általában ünnepek alkalmával népszerű ajándékkártyák új rekordot állítottak fel 2020-ban. A MediaMarkt beszámolója szerint csak az üzleti szegmensben 30%-kal többet adtak el belőlük az utolsó negyedévben, mint 2019-ben összesen. Az üzleti céllal vásárolt kártyák iránti kereslet az év más szakaszában is élénk volt, úgy tűnik, a munkáltatók így oldották meg a hirtelen szükségessé vált eszközbeszerzést. A magánszemélyek főként karácsonykor vásároltak, élve az érintésmentes ajándékozás lehetőségével.
Olvass tovább

A járványkorlátozások egyelőre nem akadályozzák a házhozszállítást

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A tavalyinál szélesebb körű logisztikai megoldásokkal és nagyobb készletállománnyal készült az év végi szezonra a MediaMarkt. A webáruházi kereslet már októberben egyharmadával haladta meg a tavalyi teljesítményt, és a java még hátravan. Mindeközben érvénybe léptek a járványügyi szigorítások, melyek a tavasziaknál még enyhébbek ugyan, de némileg befolyásolhatják az évvégi beszerzéseket.
Olvass tovább

Akadálymentesíti összes áruházát a MediaMarkt

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Egy hosszú távú terv keretében megújul az összes MediaMarkt üzlet. A felújítási projekt során az Access4you-val együttműködésben az összes áruház tanúsított akadálymentes helyszínné fog válni. Az első áruház, amely részt vesz a projektben, az óbudai StopShopban található MediaMarkt, mely idén ősszel készül el.
Olvass tovább

Rekordmennyiségű a háztartási e-hulladék idén

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

55%-kal több e-hulladékot sikerült begyűjteni a háztartásoktól idén – derül ki a MediaMarkt műszaki áruházlánc és hulladékfeldolgozó partnere, az Inter-Metal Recycling Kft. adataiból. Leginkább a régi háztartási nagygépektől és hűtőgépektől szabadultak meg az emberek, ami rekordszintű növekedéshez vezetett.
Olvass tovább