Medveczky Balázs szerint az mondjon le, aki jogsértő

Kategória: Aktuális.

A Magyar Narancs-ban Kozák Márton, az MTV Közalapítvány elnökségének "a régi SZDSZ által jelölt tagja" Az ember, aki eltévesztette a házszámot címmel kétoldalas publicisztikát tett közzé. A Magyar Távirati Iroda által is kivonatolt írás lemondásra szólítja fel a köztelevízió vezetőjét, amire Medveczky Balázs, a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke az alábbiakkal kíván reagálni.
Olvass tovább

Digitális televízió és rádió

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) várhatón 2008 tavaszán írja ki a digitális földfelszíni televíziózás és rádiózás beindításához szükséges pályázatokat, mondta a hatóság pécsi sajtótájékoztatóján Márton György szóvivő. Az Országgyűlés módosította a digitális televíziózásról szóló törvényt és eszerint az NHH-nak 2008. december 31-ig kell kiírnia a pályázatokat.
Olvass tovább

Fejlődő Főiskola

Kategória: Aktuális.

"Ahol nincs Kommunikációs Főiskola, ott is csinálódik". Berecz András mesemondó ezekkel a szavakkal zárta előadását a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola évnyitóján. A rendezvény díszvendégeként Dr. Vági Márton, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke tartott előadást az európai pénzek felhasználásáról, valamint a főiskola fejlesztési programban betöltött jelentős szerepéről.
Olvass tovább