InStyle – a világ vezető stílusmagazinja Magyarországra érkezett

Kategória: Aktuális.

2009. március 20-án a Marquard Média Magyarország Kft. megjelentette az InStyle magazin magyar kiadását. A magazin megjelenésével egy időben a www.instyle.hu is elindul. Az InStyle magazin 1994 júniusában jelent meg az Amerikában, a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Time Inc. gondozásában. Az InStyle ma a világ vezető stílusmagazinja, jelenleg 16 licenc kiadással.
Olvass tovább

Megújult a Marquard Média hivatalos weboldala

Kategória: Aktuális.

2009. február 27-től a Marquard Média Magyarország kft. weboldala megújult formában és tartalommal jelentkezik. A www.marquardmedia.hu címen elérhető weboldal gondoskodik az üzleti partnerek és más felhasználók számára a kiadó gondozásában megjelenő prémium magazinokra és on-line felületekre valamint a cég háttérére, aktualitásaira, előfizetésre, médiaajánlatokra, szakmai csapatára vonatkozó hivatalos információinak ellátásáról.
Olvass tovább

A szépség nagydíja 2008

Kategória: Aktuális.

Az idén 10. születésnapját ünneplő JOY magazin október 14-én, a Gundel Étteremben tartotta Prix de Beauté – A szépség nagydíja exkluzív díjátadó gáláját. A „Szépség nagydíja” egy magas presztízsű díjátadó gála, melynek keretében a JOY magazin az év legjobb kozmetikai termékeit díjazza különböző kategóriákban. Az esemény és a díj ötlete a Marquard Mediától származik, Németországban, Lengyelországban és Magyarországon is évek óta nagy sikerrel futó rendezvény.
Olvass tovább