Országos Reklám- és Marketing Konferencia

Kategória: Aktuális.

Békából perspektíva Összefogott három szakmai szervezet: idén először közösen rendezi meg a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) éves konferenciáját, ami így az Országos Reklám- és Marketingkonferencia nevet viseli. Az esemény részét képezi az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg Fesztiválja is. Az MMSZ és az MRSZ közösen alakítja ki a konferencia tematikáját a szakmai igazgató, Macher Szabolcs vezetésével.
Olvass tovább

Újabb két szervezet csatlakozott

Kategória: Aktuális.

Az idei egri - ezúttal Reklám- és Marketingkonferencia nevet viselő - szakmaitalálkozó szervezése eddig is a szakmai együttműködés folyamatát jelentette, melyhez most két újabb szakmai szervezet csatlakozott. Az Országos Reklám- és Marketingkonferencián az együttműködő szervezetek között lesz a Professzionális Piackutatók Társasága (PPT), amely a szekciókhoz egy-egy releváns kutatással kapcsolódik.
Olvass tovább

Aki nincs velem, az ellenem…?

Kategória: Aktuális.

Kommunikációs Konferencia Piac: Ki, hol, mit, miről, mikor? Aki nincs velem, az ellenem…? Résztvevők: Barna Tamás BrandFestival, Csermely Ákos Media Hungary, Iglódi Csaba Magyar Fogyasztó, Nagy Bálint Országos Reklám- és Marketingkonferencia, Molnár Rita  Symposium.
Olvass tovább