Hat magyar kiállító cég a düsseldorfi vásáron

Kategória: Aktuális.

A friss élelmiszerek választékának alakítására és a bolti eladás ösztönzésének hatékonyságára fókuszált a húskészítmények, mélyhűtött áruk és tejtermékek hármas szakvásárán 28 országból, köztük Magyarországról érkezett 760 kiállító vállalat Düsseldorfban. Az InterCool, InterMeat és InterMopro triója múlt héten fejeződött be.
Olvass tovább

Hat országra szóló pr megbízást adott a Sony Ericsson

Kategória: Aktuális.

A Chapter4 Magyarországról támogatja a Sony Ericsson közép-európai kommunikációs elképzelésinek megvalósítását, illetve annak megfelelően koordinálja a helyi pr-ügynökségeket, míg az E-bola Média vírusmarketing kampányokkal és interaktív közösségi megoldásokkal járul hozzá a Sony Ericsson web 2.0-ás megjelenéseihez.
Olvass tovább

EACA Care Awards 2009

Kategória: Aktuális.

21 országból beküldött CSR kampányok versenyeztek az EACA Care Awards 2009 versenyén. A Belgiumból, Magyarországról és Írországból származó győztes munkákat Ruth Hieronymi, a zsűri elnöke és egyben az Európai Parlament képviselője jelentette be április 17-én Brüsszelben, az Európa Parlamentben.
Olvass tovább

Mercedes GLK installáció

Kategória: Aktuális.

A Mercedes-Benz 2009 januárjában vezeti be a piacra a Mercedes GLK-t. A nagyszabású bemutatón egy speciális installácóban lesz látható a legújabb szériaautó. Ennek apropójából a Mercedes autók gyártója, a Daimler AG, idén tavasszal 6 európai ország, nemzetközileg is elismert design-iskoláját kérte fel arra, készítsék el saját installációjukat. Franciaország, Olaszország, Németország, Spanyolország valamint Svájc mellett Magyarországról, sőt egész Kelet-Európából egyedüliként a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet (MOME) kérték fel a design-versenyre.
Olvass tovább