Privy Council iroda Pekingben

Kategória: Aktuális.

A Privy Council Communications PR ügynökség, illetve testvérvállalata a GPS Capital Public Affairs ügynökség közös képviseleti irodát nyitott Pekingben. A Communications First cégcsoporthoz tartozó két vállalat (ehhez a csoporthoz tartoznak még a Political Capital Institute, a Green Capital és a Health Capital szakpolitikai elemző és tanácsadó cégek is) 2008. november 1-jén nyitotta meg hivatalosan képviseleti irodáját. Együttműködő partnerük a kínai Keeway Consulting Ltd.
Olvass tovább

Telefontöltő gyártót vett a Flextronics

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Flextronics B. V. megvásárolja a Friwo Mobile Power GmbH részvényeinek 100 százalékát. A Flextronics a Flextronics International Ltd. által irányított vállalkozáscsoport tagja, mely vállalkozás-csoport elektronikai gyártási szolgáltatásokat (a továbbiakban: EMS) kínál a világ egész területére kiterjedően. A Flextronics-csoport részesedése az EMS világméretű forgalmából 10-15 százalék közötti, ezen belül a mobiltelefon-töltők tekintetében nem éri el az 1 százalékot.
Olvass tovább

Katódsugárcső gyártó kartellt vizsgáltak

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Samsung SDI Co. Ltd, a Samsung SDI Germany GmbH, a Samsung SDI Magyarország Zrt., a Thomson TDP sp. Z.o.o., az LG Philips Displays Czech Republic s.r.o., az LP Displays, Chunghwa Pictures Tubes (UK) Ltd, a Chunghwa Picture Tubes Ltd, a Daewoo Orion S.A., a Daewoo Electronics Global HQ, a Daewoo Electronics European HQ, az MT Picture Display Germany GmbH, a Matsushita Global HQ, a Matsushita European HQ vállalkozások ellen versenyfelügyeleti eljárást indított.
Olvass tovább