Együtt kell élnünk kezdeti tudatlanságunkkal márkaérték és ROI terén

Kategória: Aktuális.

Andy Cameron a 90-es években a Westminster-i egyetemen alakított Kutatóközpontot, a Benetton kutatásiért felelős Fabrica interaktív kommunikációs stratégiáért felelős kreatív vezetője volt, majd "The Art of Experimental Interaction" címmel könyvet írt. Velencében, Milánóban és Londonban is oktat, s nem mellékesen a Wieden Kennedy London interaktív divíziójának kreatív igazgatója.
Olvass tovább

Egy havi ösztöndíjból Deloitte a Technology Fast EMEA 500

Kategória: Aktuális.

Az ingatlan.com csoport, ezen belül az ingatlan.com az egyik legrégebbi magyar site, amelyet tizenegy évvel ezelőtt egy építész egyetemista, Mészáros Dávid alapított. Elképzeléseiket visszaigazolta a Deloitte Technology Fast EMEA 500 lista díja, melyet november 24-én vett át második alkalommal Korbuly Krisztián vezérigazgató Londonban. Egy havi ösztöndíjából foglalta le a domain-nevet, testvérével fejlesztette ki az adatbázis-kezelő szoftver prototípusát.
Olvass tovább

A duty free és travel retail eseményén Kelet-Európát a Rafinanz képviseli

Kategória: Aktuális.

A Rafinanz International egyetlen kelet-európai ügynökségi szereplőként - nemzetközi reptéri tapasztalatai és APA (airport promotion agencies) tagsága révén - részt vesz a világ legnagyobb nemzetközi duty free és prémium travel retail üzletág kiállításán, a TFWA World Exhibition idei cannes-i rendezvényén. A Rafinanz és a kiállításon szintén résztvevő Blackjack, mely az Egyesült Királyság vezető travel retail promóciós ügynöksége közös üzletbe fogott Londonban.
Olvass tovább