Pályázatot hirdet a LEGO Hungária Kft. és a MOME

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A kreatív megmérettetésre – amelynek keretében résztvevőknek egy maximum 1×1 méter alapterületű síkban épített mozaik képet kell a megálmodni – rendhagyó módon nem gyerekek, hanem felnőttek jelentkezését várják a szervezők. A pályázók feladata, hogy a LEGO Csoport Rebuild the World szlogenjével összhangban saját szemszögükből újragondolják, átépítsék a világukat – illetve annak egy őket foglalkoztató szeletét.
Olvass tovább

A LEGO Hungária és a MOME egyesíti kreatív erejét

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A LEGO Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködési megállapodást kötött, melynek célja, hogy közösen alkossanak és új szintre emeljék a kreativitást. A tervezett közös munka számos izgalmas lehetőséget tartogat, ami nemcsak az egyetem polgárait, hanem minden LEGO rajongót kreatív alkotásra inspirál majd.
Olvass tovább

A LEGO Csoport bemutatja az új LEGO Szellemirtók ECTO-1 szettet

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az eddigi legrészletesebb LEGO kockákból épült Szellemirtók ECTO-1 készlet november 15-étől lesz elérhető a LEGO Store-okban és a LEGO.hu weboldalon. Az egyedi részletekben gazdag 1959-es Cadillac Miller-Meteor modell mind a Szellemirtók, mind a LEGO rajongók és autógyűjtők számára igazi retró különlegességnek számít. A jármű olyan kiegészítőkkel és eszközökkel felszerelt, amely nélkülözhetetlen a hátborzongató teremtmények megfékezéséhez.
Olvass tovább

Kezdetét veszi az adidas és a LEGO Csoport többéves együttműködése

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az adidas és a LEGO Csoport bejelentette hosszútávú együttműködését. A kollaboráció keretében megalkotott új termékek célja nem csak az, hogy kreativitásra ösztönözzenek, hanem egyben elősegítsék egy játékosabb, pozitívabb és befogadóbb világ kialakítását minden felnőtt és gyerek számára, bármilyen háttérrel vagy sportképességgel is rendelkeznek.
Olvass tovább

Játszani, megmutatni és újra játszani

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az IKEA of Sweden AB és a LEGO Csoport bemutatta együttműködésük régóta várt eredményét. A két márka összefogott, hogy BYGGLEK néven létrehozzon egy játékos tárolási megoldást. A LEGO bütykökkel ellátott tárolódobozokból és a speciális LEGO kockakészletből álló új BYGGLEK kollekció célja, hogy játékra ösztönözzön, és szórakoztatóbbá tegye az otthoni tárolást. A BYGGLEK kollekció értékesítése az IKEA meglévő kereskedelmi csatornáin keresztül történik, október 1-től.
Olvass tovább

Új hős született

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A LEGO Csoport első kínai ihletésű témája a Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály legendáját álmodja újra LEGO szettek és minifigurák formájában. A Majomkirály 500 éves története által inspirált LEGO Monkie Kid a LEGO Csoport vállalkozása, amely a legendás mese egy új, eddig ismeretlen fejezetét hozza el.
Olvass tovább

Bemutatták a legújabb LEGO szuperautót

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A LEGO Csoport és az Automobili Lamborghini stílusosan mutatta be a LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 modellt. A látványos eseményt ugyanaz az izgalom és felfokozott várakozás övezte, mint más szuperautók leleplezését, csakhogy ez miniatűr méretű volt és teljes egészében LEGO Technic elemek segítségével valósult meg. A show sztárja, az 1:8-as méretarányú LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 megtestesíti a limitált kiadású olasz szuper sportautó páratlan erejét, jövőbemutató designját és futurisztikus eleganciáját. A Lamborghini Sián FKP 37 modellt 2019 szeptemberében mutatták be a Frankfurti Autószalonon, és csak 63 darabot gyártanak belőle. Így a 3696 darabból álló replika egy valódi gyűjtői darab
Olvass tovább