Táncsics-díjat kapott a Nők Lapja főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Az egyik legrangosabb szakmai elismerést, a két évtizede alapított Táncsics Mihály díjat vehette át Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője március 15-e alkalmából. A díjat minden évben a mindenkori kultuszminiszter adja át ünnepélyes keretek között az újságírói teljesítmény elismeréseképpen. Molnár Gabriella idén tizedik éve vezeti a Nők Lapja szerkesztőségét.
Olvass tovább

Online tévét indított a Nők Lapja Cafe

Kategória: Aktuális.

CafeTV címmel internetes televíziót indított az Újmédia-divízió. A videós tartalom önmagában nem újdonság a Sanoma portfoliójába tartozó oldalakon, hisz a Nők Lapja Cafe oldalon eddig is rendszeresen jelentek meg videók. Ugyanakkor a CafeTV elindításával a multimédiás, videós szolgáltatások következő szintjére lépnek. Az internetes videó esetében nem okoz gondot akár egy konkrét termék elhelyezése sem.
Olvass tovább

Bálits Éva az új főszerkesztő

Kategória: Aktuális.

Karrier Bálits Évát nevezte ki a Sanoma Budapest a Nők Lapja Egészség új főszerkesztőjévé. A havilap augusztusi lapszáma már az ő elképzelései szerint készül.  Az új feladata mellett Bálits Éva változatlanul, immár tizedik éve főszerkesztője a szintén a Sanoma Budapest gondozásában megjelenő Kismama magazinnak.
Olvass tovább