Január 18-tól a NeoFM-en lesz hallható a Bumeráng

Kategória: Aktuális.

Szerződést írt alá a NeoFM és a Bumeráng, így 2010. január 18-án már a NeoFM műsorán lesz hallható Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora, a Bumeráng. A rádió a teljes stábot szerződteti, így Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János mellett hallható lesz minden ismert hang a műsorból.
Olvass tovább

Koltai Lajos a Szerencsejáték Zrt. imázskampányában

Kategória: Aktuális.

Rubik Ernő és Kemény Dénes után Koltai Lajos filmrendező csatlakozott a Szerencsejáték Zrt. "Hiszünk a szerencsében" munkacímű 2010-ig tartó imázskampányához. A két alkalommal is Oscar-díjra jelölt, Balázs Béla-díjas, Kossuth-díjas és érdemes művész Koltaival készült hirdetések elsősorban a Szerencsejáték Zrt kulturális rendezvényeinek és művészetekhez kapcsolódó magas minőségű kiadvány-megjelenéseiben kap szerepet, de a tervek szerint a kampány során kültéri médiaeszközökön is megjelenik.
Olvass tovább

Nem egyetem a magánegyetem

Kategória: Aktuális.

Megtévesztette a fogyasztókat a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Az intézmény neve, továbbá az általa használt dokumentumok egyes megjelölései ugyanis azt sugallták, hogy felsőoktatási intézményről van szó, holott az államilag elismert végzettséget nem biztosít.
Olvass tovább