Knézy Jenő az év sportújságírója

Kategória: Aktuális.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által kiosztott, az év sportújságírójának járó Molnár Dániel-díjban idén Knézy Jenő, a Duna Televízió Sportszerkesztőségének munkatársa részesült. Az egykori válogatott kosárlabdázó 2006-ban szerződött a műholdas közszolgálati csatornához.
Olvass tovább

Az MTV az Olimpiára készül

Kategória: Aktuális.

Óriási érdeklődés kísérte a Magyar Televízió Labdarúgó Európa-bajnokság közvetítéseit. Az év egyik legnagyobb sporteseményének bécsi döntőjét az otthoni tévékészülékek előtt több mint 2,1 millióan látták tegnap az m1-en. Hasonlóan nagy sikerre számít az augusztusi pekingi Olimpiai játékok közvetítésekor is az MTV, mint amilyen nézői és szakmai elismerés a Labdarúgó Eb-t övezte.
Olvass tovább

Átlagosan egymillióan nézik

Kategória: Aktuális.

Mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében siker a Labdarúgó Európa-bajnokság az MTV számára. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele. A legnézettebb mérkőzés eddig a szombati Németország – Lengyelország összecsapás volt, amelyet 1.240.419-en néztek végig, de 2.696.729-en néztek bele legalább egy percre.
Olvass tovább

Balatoni Nyár az m1-en

Kategória: Aktuális.

Idén is folytatódik az MTV műsora, a Balatoni Nyár. A Labdarúgó Eb nyitónapjától az Olimpia zárónapjáig, azaz június 7-étől augusztus 24-éig minden este friss hírek várják a tópartra készülőket a félnyolcas Híradó után. A Balatoni Nyár információkat nyújt a Magyarország legrangosabb nyaralóhelyén zajló eseményekről, valamint a szálláskereséstől az eligazodásig ötletekkel és programajánlatokkal segíti a magyar tengernél nyaralókat, illetve a tóhoz készülőket.
Olvass tovább

Startol a telesport.hu

Kategória: Aktuális.

Új tematikus honlappal jelentkezik a köztelevízió. A telesport.hu dinamikusan frissülő, interaktív sportportálként mutatkozik be május 29-től. Az MTV két nyári monstre eseménye, a Labdarúgó Eb és az Olimpia már ezen a felületen is látható lesz. Nyolc év után újra a Magyar Televíziónál van az egyik legpatinásabb, legjelentősebb köztelevíziós márka internetcíme, a www.telesport.hu, amelyen már a Labdarúgó Eb mérkőzéseit is élvezhetik a netezők.
Olvass tovább