Bringáznál inkább te is, Rezső

Kategória: Aktuális.

A sajtóközlemény kiadásának időpontjában különféle videómegosztókon közel nyolcvanötezren tekintették meg azt a biciklizést népszerűsítő vírusfilmet, melyet a ReVISION készített a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium számára. A filmet szerkesztőségi anyagként tárgyalta többek között az Index, a Blikk, a TV2 Tények és Aktív, illetve a Sláger rádió Bumeráng című műsora. A közösségi médiában blogok tucatjain feltűnő vírusvideó számtalan beszélgetést, vitát, pro- és kontra megnyilvánulást indukált kommentekben és fórumokban egyaránt.
Olvass tovább

”Reklámprobléma”

Kategória: Aktuális.

A fiatalkorúak, az egészség és a közrend védelme áll a reklámtörvény módosításának középpontjában - mondta a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium államtitkára a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló előterjesztés általános vitájában a parlamentben. Expozéjában Dióssy Gábor kiemelte: a javaslat, amely összefügg a fogyasztóvédelmi törvénnyel, felsorolja, hogy mely termékek nem reklámozhatók.
Olvass tovább

Továbbra is 900 MHz-en

Kategória: Aktuális.

Újabb hét és fél évre kötött koncessziós szerződést a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) és a Pannon a 900 MHz frekvenciára. A GKM tíz milliárd forintban határozta meg a hosszabbítás díját, melyet a Pannon elfogadott. A mobil- és internetszolgáltató további húsz milliárd forint értékben fejleszti a mobil szélessávú hálózatát, melyre szerződési kötelezettséget is vállalt. A Pannon ezt az összeget a következő két évben a már meglevő országos EDGE lefedettségén túl a 3G/HSDPA hálózat fejlesztésébe fekteti be.
Olvass tovább