Külföldről sem sugározhatnak jogsértő tartalmakat

Kategória: Aktuális.

Szeptember 15-16. között Varsóban tartotta harmadik ülését a Közép-Európai Szabályozó Hatóságok Fóruma (CERF). A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa itt mutatta be azt az online munkafelületet, amelyen keresztül a hatóságoknak lehetőségük lesz arra, hogy gyorsabban és hatékonyabban fellépjenek a jogsértő tartalmakat sugárzó médiaszolgáltatókkal szemben.
Olvass tovább

Florian Fels a Ringier AG vezetői testületének új tagja

Kategória: Aktuális.

Karrier Florian Fels a vezetője a Ringier új Közép-Európai Divíziójának. Ezt megelőzően a szakember az Axel Springer Polska vezérigazgatója és ügyvezetői testületének elnöke volt, vagyis az Axel Springer lengyelországi tevékenységéért felelt. Florian Fels 2010. február 1-jétől tölti be új pozícióját.
Olvass tovább

A Ringier új divíziókat hoz létre

Kategória: Aktuális.

A Ringier több figyelmet kíván szentelni a digitális üzletágaknak és ennek megfelelően átszervezi a cég felépítését. Christian Unger a Ringier vezérigazgatója két új felsővezetői Board pozíciót hoz létre: a Digitális üzletág igazgatói pozíciót és a Közép-Európai igazgatói pozíciót, utóbbi a közép- és kelet-európai üzleti aktivitásokért felel majd. A Board két új tagjának személyét november végén nevezik és hirdetik ki.
Olvass tovább