Újabb GfK Csoport médiapiaci megbízások Közép- és Kelet-Európában

Kategória: Aktuális.

A GfK Csoport Közép- és Kelet-Európában hat új szerződéssel tovább erősítette pozícióit mint médiakutató partner. Mostantól Romániában, Ukrajnában, Fehéroroszországban és Oroszországban számos új közönségmérési adatot szolgáltat.
Olvass tovább

A Ringier elad

Kategória: Aktuális.

A Ringier AG eladja 2006 tavaszán vásárolt ukrajnai leányvállalatát, a Free Media Ukraine-t, a vevő a román, Adevarul Holding SRL kiadói vállalat. Ukrajnában a 106 munkatársat foglalkoztató, Free Media Ukraine adja ki a Blik napilapot. A Ringier stratégiai okokból döntött a cég eladása mellett, a jövőben a sikeres Közép- és Kelet-Európai tevékenységeire fog fókuszálni.
Olvass tovább

Indul a Movies 24 csatorna

Kategória: Aktuális.

Az NBC Universal Global Networks elindítja a  Movies 24 csatornáját A Közép- és Kelet-Európai régióban. A Movies 24 az egyetlen kifejezetten tévéfilmeket sugárzó csatorna, december 12-én rajtol Európában. A csatorna, mely már az NBC Universal Global Networks csatornaportfoliójába tartozik, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban lesz látható először, miután sikerült a legfontosabb disztribúciós megállapodásokat megkötni.
Olvass tovább

”Az év bankja” Közép- és Kelet-Európában

Kategória: Aktuális.

A rangos egyesült királysági pénzügy havilap, a The Banker szerint az UniCredit Csoport "Az év bankja" 2007-ben Közép- és Kelet-Európában, valamint Olaszországban. Idén a The Banker a világ 143 országának és 7 régiójának bankjait vette górcső alá a strukturált kérdőívekre épített értékelési folyamatban, melynek keretében a 457 banktól visszaérkezett kérdőíveket a The Banker szerkesztőségi csapata elemezte.
Olvass tovább

Rekord áron kelt el

Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó (C&W) a Compagnie Immobilière de Belgique megbízásából sikeresen lezárta a budapesti Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont értékesítési folyamatát. Az ING  Közép- és Kelet-Európa Ingatlanbefektetési Alap 110 millió Euróért vette meg a komplexumot. Az 1999. szeptemberében megnyílt Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont Dél-Buda vezető kiskereskedelmi központja.
Olvass tovább