Az M27 ABSOLVO a Próbakővel dolgozik

Kategória: Aktuális.

Az M27 ABSOLVO exporttanácsadó a Próbakő Kommunikációt bízta meg PR-ügyeinek menedzselésével.  Az ügynökség feladata az exporttanácsadó cég éves PR kommunikációjának tervezése és szervezése. A kkv- szektor elérését célzó B2B kommunikáció részeként az ügynökség média- és konferencia-szerepléseket, valamint médiatréningeket szervez, emellett pedig az M27 ABSOLVO online aktivitásait is menedzseli.  
Olvass tovább

A Chello Central Europe a Próbakőre bízta hat csatornájának PR-ügyeit

Kategória: Aktuális.

A Chello Central Europe a Próbakő Kommunikációt bízta meg a Zone televíziócsatornák PR-ügyeinek menedzselésével.  Az ügynökség első számú feladata a női célcsoportnak szóló Zone Club, a sorozatokra fókuszáló Zone Romantica, a dokumentumfilmeket sugárzó Zone Reality, az Extreme Sports Channel, a JimJam gyerekcsatorna, valamint a joint venture-ben üzemeltetett MGM teljes körű sajtókommunikációja, ezen kívül kreatív PR-akciók tervezése és kivitelezése.
Olvass tovább

”Knorr. Minden közös étkezés egy lehetőség…”

Kategória: Aktuális.

Az Unilever Magyarország Kft. a Próbakő Kommunikációt bízta meg a "Knorr. Minden közös étkezés egy lehetőség…" kampány pr-feladatainak ellátásával. A "Knorr. Minden közös étkezés egy lehetőség…" kampány azzal a célkitűzéssel indult útjára, hogy felhívja a figyelmet a közös étkezések fontosságára és előnyeire.
Olvass tovább