Sokan tartanak a virtuális identitás tolvajoktól

Kategória: Kutatás.

Az University of London Information Security Group munkatársai felmérést végeztek az Egyesült Királyság internet használói körében a személyes adataik hozzáférhetőségével kapcsolatos attitűdjeikről. A kutatás eredménye szerint a felhasználók legnagyobb félelme az, hogy a virtuális identitás tolvajok áldozatául eshetnek.
Olvass tovább

A duty free és travel retail eseményén Kelet-Európát a Rafinanz képviseli

Kategória: Aktuális.

A Rafinanz International egyetlen kelet-európai ügynökségi szereplőként - nemzetközi reptéri tapasztalatai és APA (airport promotion agencies) tagsága révén - részt vesz a világ legnagyobb nemzetközi duty free és prémium travel retail üzletág kiállításán, a TFWA World Exhibition idei cannes-i rendezvényén. A Rafinanz és a kiállításon szintén résztvevő Blackjack, mely az Egyesült Királyság vezető travel retail promóciós ügynöksége közös üzletbe fogott Londonban.
Olvass tovább

Az Egyesült Királyságban a Nielsen szolgáltatja az online valutát

Kategória: Aktuális.

A The Nielsen Company bejelentette, hogy az Egyesült Királyság Online Mérési testületétől (UKOM) megbízást kapott arra, hogy hivatalos partnerként létrehozza az ország első, internetes reklámkampányok tervezéséhez szükséges közös valutáját. Ez a kinevezés mérföldkő a Nielsen számára. A világ legnagyobb piacai közül ezzel tízre emelkedik azon országok száma, ahol a piaci döntés alapjául szolgáló közös valutát a Nielsen biztosítja.
Olvass tovább