Kihirdették a III. Ringier-ARC plakátpályázat eredményét

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó harmadik éve kiemelt médiatámogatója az ARC plakátkiállításnak, amelynek keretében minden évben pályázatot hirdetett, melynek a társadalmi felelősségvállalás volt a vezérfonala. Míg a korábbi években a kollégákat és partnereinket szólította alkotásra, és egyben egy-egy szervezet jótékony támogatására, addig ebben az évben közvetlenül a civil szervezetekhez szólt a felhívás.
Olvass tovább

Szervezeti átalakítás a Ringiernél

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó Kft. átalakítja a szervezetét és a felsővezetés struktúráját. Az átszervezés következtében Halász Péter, a kiadó HR és üzleti szolgáltatások igazgatója közös megegyezéssel távozik a cégtől, az általa betöltött pozíció megszűnik. A Halász Péter irányítása alá tartozó területek vezetését további rendelkezésig Mihók Attila ügyvezető igazgató veszi át.
Olvass tovább

Magyarország legjobb rendezvénye

Kategória: Aktuális.

A Well-PRess Kiadó Kft. által üzemeltetett vendegvaro.hu portál a Fesztivál Szövetség támogatásával Vendégváró.hu Közönség Nagydíja néven online szavazással egybekötött versenyt hirdet, melyben Magyarország legjobb rendezvényét keressük!  Itt a kis és nagy rendezvény ugyanakkora eséllyel indul Most az számít, hogy az internetezők mit gondolnak.
Olvass tovább

A Hamu és Gyémánt hírválogatott oldalt indított

Kategória: Aktuális.

A Hamu és Gyémánt Kiadó a napokban indította el a "www.tallozo.hu - a hírválogatott" oldalt. A portál szakít a hagyományos online hírszolgáltató trenddel, amely szerint a "sok tartalom a jó tartalom". A fejlesztők az általános felhasználói panaszra igyekeztek választ adni: a hírdömpingben nehéz tájékozódni, több hírforrás összehasonlítására számos böngészőablakot nyitunk meg, vagy a hírgyűjtő oldalak hosszú cikklistáit selejtezzük.
Olvass tovább

Új online hirdetési vezető a Ringier Kiadónál

Kategória: Aktuális.

Karrier 2009. október 8-tól Rébeli-Szabó Ferenc a Ringier Kiadó új online hirdetési vezetője, szervezetileg Miczinkó Katalin Ringier hirdetési igazgatóhoz tartozik. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu, Pink.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést. A szakember korábban a HVG Online Zrt.-nél dolgozott médiamenedzserként, majd értékesítési vezetőként, 2009-től az Est Media Csoport online üzletág vezetője volt.
Olvass tovább