Új marketingigazgató a SIÓ-nál

Kategória: Aktuális.

Karrier A szakember a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatait ötvözve stratégaként kezdte meg marketingigazgatói tevékenységét a hazai gyümölcsleveket kínáló SIÓ-ECKES Kft-nél. A cég a SIÓ Prémium, a SIÓ, a SIÓ VitaTigris, a SIÓ Fresh&Fruit, a SIÓ Könnyű és Zamatos, a Hohes C gyümölcslevek és gyümölcspüré, továbbá a SIÓ Gyümölcs Szörpök gyártója és forgalmazója, valamint a YO Szörp hazai forgalmazója.
Olvass tovább

Kartellgyanú a tankönyvkiadóknál

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2009. április 16-án előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott a Konsept-H Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft-nél, a Műszaki Könyvkiadó Kft-nél, a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt-nél, valamint a School Oktató, Kiadó és Gazdasági Szolgáltató Bt-nél.
Olvass tovább

Borászoknál járt a GVH

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2007. október 17-én előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott a Domro Borgazdaság Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél, a Közép-Magyarországi Pincegazdaság Kft.-nél, a Kravchenko Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Bt.-nél, a Kecel-Borker Kft.-nél, a Palásti-borászat Borászati Kft.-nél, a Szőlészeti és Borászati Kft.-nél, valamint a Weinhaus Borászati, Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél.
Olvass tovább