Kézis klasszisokkal a biztonságos közlekedésért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat kiválóságaival és az ORFK szakmai támogatásával indított integrált kommunikációs kampányt a Groupama Biztosító, amellyel nem kisebb célt, mint a közúti közlekedés terén való szemléletváltást célozta meg. A kampány fő üzenete egy mondatban összefoglalva: Legyél te is csapatjátékos az utakon!
Olvass tovább

Az Arany Ászok a magyar profi női kézilabda támogatója

Kategória: Aktuális.

Az Arany Ászok most a női profi kézilabda szurkolótáborához csatlakozik, és támogatja a Női Kézilabda NB I. Rájátszását, valamint a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött együttműködési szerződés új irányt képvisel az Arany Ászok életében, hiszen a kifejezetten férfisportnak számító amatőr foci után most már a profi női kézilabdát is támogatja.
Olvass tovább

Kézilabda-mérkőzések az RTL Klub és a SportKlub műsorán

Kategória: Aktuális.

A Magyar Kézilabda Szövetség 5 évre szóló szerződést írt alá az RTL Klubbal és a SportKlubbal a hazánkban zajló kézilabda mérkőzések közvetítési jogáról. A hosszútávú megállapodás magában foglalja mind a női, mind a férfi csapatok részvételével megrendezésre kerülő NB1-es mérkőzések, a Magyar Kupa keretén belüli találkozók, az itthoni válogatott és EHF Kupa mérkőzések és a szintén itthon lebonyolításra kerülő KEK találkozók sugárzását.
Olvass tovább