Az egészséges öregedésé a főszerep a MABISZ új kampányában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A MABISZ célja, hogy felhívja a figyelmet a tudatos jövőtervezésre, az időben elkezdett megtakarítások fontosságára. A nyugdíjas évek zavartalanságához mindezek mellett legalább olyan fontos a fizikai és mentális egészség megőrzése is. A kampány központi témája ezért idén az egészséges öregedés és az életmódváltás, amihez a funkcionális és mentális képességek fejlesztése és fenntartása szükséges. Ebben kíván segítséget nyújtani hasznos információkkal, szakértői tanácsokkal a MABISZ.
Olvass tovább

A Dubaji Expo 2020 elindította új nemzetközi kampányát

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Dubaji Expo 2020 reklámfilmje 2019-ben, a világjárvány előtt készült, hogy népszerűsítse a világkiállítás innovációs, kreatív és jövőbe mutató szellemiségét. A reklámfilmben Chris Hemsworth a nézőket a dubaji tengerpartról az Expo 2020 helyszínére repíti, ahol “életre kelti” az esemény mobilitás, fenntarthatóság és lehetőség tematikájú pavilonjait. A „Pure Imagination” című aláfestő zenét átkomponálták és újraértelmezték egy 70 fős zenekarral, illetve egy gyermekkórussal. A reklámfilm a kétszeres Oscar-díjas rendező, Robert Stromberg munkája, aki többek között az Avatar, Tim Burton Alice Csodaországban, és a Disney Demóna című filmjeit is rendezte. A grafikák a többszörös Oscar-díjas MPC (Moving Picture Company) vizuális effektekkel és filmgyártással foglalkozó vállalat által keltek életre.
Olvass tovább

Toborzókampányba kezd a Wizz Air

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Wizz Air bejelenti, hogy korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését, a jelöltek az alábbi felületen adhatják le a jelentkezéseiket.
Olvass tovább

Kampány indult a fiatal felnőttek tudatos alkoholfogyasztásáért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács a spiritsEUROPE támogatásával edukációs kampányt indított azért, hogy a fiatal felnőtteket ösztönözze a tudatos alkoholfogyasztásra. A 2021 őszéig tartó Másnap máshogy kampány során fesztiválbelépők és más értékes ajándékokért folytatott kvízekkel és nyereményjátékokkal, szakértők és influenszerek bevonásával a korosztály számára érdekes tartalmakat juttat el a fiatal felnőtteknek az italmertek.hu weboldalon és közösségi média csatornáin keresztül. A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács a szeszes ital-gyártó és -forgalmazó vállalatok érdekképviseleti szervezete, melynek tagjai többek között a B–F Hungary Kft., a Diageo Magyarország Kft., a Roust Hungary Kft. és a Zwack Unicum Nyrt.
Olvass tovább