Együtt játszott a Chello és a Babanet

Kategória: Aktuális.

Augusztus folyamán először működött együtt a Chello Central Europe Műsorszolgáltató JimJam mesecsatornája és a Babanet online kismama magazin. A mostani együttműködés keretében a partnerek egy kéthetes nyereményjátékot indítottak a JimJam csatorna egyik kisgyermekeknek szóló sorozatához, a Pinguhoz kapcsolódóan.
Olvass tovább

A Chello Central Europe a Próbakőre bízta hat csatornájának PR-ügyeit

Kategória: Aktuális.

A Chello Central Europe a Próbakő Kommunikációt bízta meg a Zone televíziócsatornák PR-ügyeinek menedzselésével.  Az ügynökség első számú feladata a női célcsoportnak szóló Zone Club, a sorozatokra fókuszáló Zone Romantica, a dokumentumfilmeket sugárzó Zone Reality, az Extreme Sports Channel, a JimJam gyerekcsatorna, valamint a joint venture-ben üzemeltetett MGM teljes körű sajtókommunikációja, ezen kívül kreatív PR-akciók tervezése és kivitelezése.
Olvass tovább

JimJam mesék erőszakmentesek

Kategória: Aktuális.

A Chello Zone és a HIT Entertainment közös vállalkozásából született globális terjesztésű, óvodásoknak szóló JimJam csatorna további magyarországi háztartásokba jut el új, a ViDaNet kábeltelevíziós szolgáltatóval kötött megállapodásának köszönhetően. A JimJam tévécsatorna 2007. december 10-én indult el Magyarországon.
Olvass tovább