Merre tovább, globális gazdaság?

Kategória: Aktuális.

Az ING Investment Management globális vagyonkezelő szerint a világgazdaság egyértelműen a fenntartható "gyógyulás" útján jár, még akkor is, ha időnként a kifáradás bizonyos jelei mutatkoznak. A vállalati szektor továbbra is jól teljesít, hiszen a profitokon már látszik az agresszív költségcsökkentések és racionalizálások eredménye. A kereslet fenntarthatóságával kapcsolatos aggodalmakat pedig már rövidtávon ellensúlyozni fogják a termelékenységi adatok pozitív hatásai.
Olvass tovább

A bajba jutott piacok lehetőségeket teremtenek

Kategória: Aktuális.

Az ING Investment Management ismertette jövő évre vonatkozó makrogazdasági előrejelzését, valamint befektetési várakozásait. Az ING Investment Management szakemberei szerint habár a világ a szakadék szélén táncol, a gazdasági válság nem fordul át globális depresszióba, sőt, az általános visszaesés ellenére jó néhány olyan iparág van, amely vonzó befektetési lehetőségeket rejt.
Olvass tovább

A legnagyobb kockázat

Kategória: Aktuális.

Az ING Investment Management (ING IM) közreadta 2008 második félévére vonatkozó előrejelzését. Elemzői szerint az év második felében a legnagyobb kockázatot már nem az Egyesült Államok jelzálogpiaci krízisének további terjedése, hanem a globális inflációs nyomás, illetve egy esetlegesen elhúzódó USA recesszió jelentheti.
Olvass tovább

A sajtóban erősít az ING Alapkezelő

Kategória: Aktuális.

Teljes körű sajtókommunikációjának elvégzésére kötött együttműködési szerződést az ING Befektetési Alapkezelő zRt. a B&D ComMedia Kommunikációs Irodával. Az ügynökség elsődleges feladata júniustól a hazánkban a második legnagyobb vagyonkezelő sajtójelenlétének erősítése, a cég életében történő változások követése és közvetítése lesz.
Olvass tovább

Rekord áron kelt el

Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó (C&W) a Compagnie Immobilière de Belgique megbízásából sikeresen lezárta a budapesti Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont értékesítési folyamatát. Az ING  Közép- és Kelet-Európa Ingatlanbefektetési Alap 110 millió Euróért vette meg a komplexumot. Az 1999. szeptemberében megnyílt Campona bevásárló- és szórakoztatóközpont Dél-Buda vezető kiskereskedelmi központja.
Olvass tovább