Marketing Oscar Díjátadó Gála

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) idén immár hetedik alkalommal hirdette meg a hatékony kampányok versenyét: az EFFIE-t, amely a marketingkommunikációs iparág egyik legkiemelkedőbb megmérettetése világszerte, s amely hazai viszonylatban is az egyik legrangosabb díj – a marketing Oscar.
Olvass tovább

”Legjobb a legjobbak között”

Kategória: Aktuális.

Június 23-án kell leadni a pályamunkákat a reklámszakma egyik legrangosabb díjára, az effie-re. A Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata, illetve a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) idén hetedik alkalommal hirdette meg a hatékony kampányok versenyét: az effie-t. A szervezők 2008. június 23-án hétfőn várják a pályaműveket azoktól a hirdetőktől, ügynökségektől, akik részt akarnak venni a szakma Oscar díjának tartott rangos megmérettetésen.
Olvass tovább

Effie Awards 2007 – Platina: Balatoni nyár

Kategória: Aktuális.

Ünnepélyes külsőségek között október 19-én, pénteken a Madách Színházban kihirdették az IAA Magyar Tagozata és a MAKSZ által szervezett EFFIE reklámhatékonysági verseny végeredményét. Idén 49 ügyfél 47 ügynöksége működött közre a 84 beadott pályaműben. Döntőbe 36 pályázat jutott, ebből: 5 arany, 8 ezüst, 10 bronz EFFIE díjas lett. Az EFFIE fődíját, a platina díjat idén az Insomnia Reklámügynökség nyerte el a Balatoni nyár című kampányával, melyet a Magyar Turizmus Zrt. megbízásából készített.
Olvass tovább