A díjnyertes román dokumentumfilm elérhető az HBO GO-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2015-ben tűz pusztított a bukaresti Colectiv klubban. A tragédiának 27 halottja és 180 sebesültje volt. Néhány nappal később újabb áldozatok haltak meg a kórházakban olyan sebek miatt, amelyek nem voltak életveszélyesek. Végül egy orvos információi alapján újságírók jártak utána az ügynek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezetett, hatalmas egészségügyi csalássorozatot tártak fel. Az eseményeket és az érintetteket követve a film az oknyomozó újságírás hatását és következményeit vizsgálja.
Olvass tovább

Új minisorozat érkezik márciusban az HBO GO-ra

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Philip Roth azonos című (Összeesküvés Amerika ellen), díjnyertes regényén alapuló hatrészes minisorozat Amerika alternatív múltjában játszódik, amelyet egy New Jersey-ben élő munkásosztálybeli zsidó család szemszögén keresztül mutat be. A sorozat a család történetét követi, miközben megélik Charles Lindbergh politikai felemelkedését, aki ugyan hősként tisztelt pilóta, azonban xenofób populista is, és elnökké választása után a fasizmus felé tereli az országot.
Olvass tovább

Már elérhető az HBO GO-n a Swamp Thing

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A képernyőn éled újjá a DC klasszikus képregénye. Az olcsó, zsigeri horror mestere, James Wan nevével fémjelzett sorozatban mocsári eredetű vírus szedi áldozatait az egyik louisanai kisvárosban. Ez után kutat Dr. Abby Arcane (Crystal Reed), aki hosszú idő után tért vissza a szülővárosába. Hamarosan rájön, hogy a mocsár misztikus és félelmetes titkot rejt. Amikor egy titokzatos lény bukkan fel a mocsárból, Abby egy természetfeletti világ rémálmával szembesül, amelytől senki sincs biztonságban.
Olvass tovább

Elérhető az HBO GO-n a Castle Rock második évada

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Vadonatúj történettel tér vissza a Stephen King hátborzongató univerzumában játszódó sorozat, mely a Maine állambeli Castle Rock nevű kisvárosban játszódik. A sötét erdők között megbújó, kitalált település visszatérő helyszíne a világhírű horroríró rémmeséinek (A holtsáv, Cujo, Hasznos holmik, Tortúra és mások). A második évadban az egymással harcoló klánok közötti ellenségeskedés a tetőfokára hág, amikor feltűnik Castle Rockban Annie Wilkes – a Tortúrából ismert pszichopata nővér a pokolból. Főszerepben az Emmy-díjra jelölt Lizzy Caplan, az Oscar-díjas Tim Robbins, az Emmy-díjra jelölt Paul Sparks és az Oscar-díjra jelölt Barkhad Abdi. A sorozat első három része már elérhető az HBO GO-n, ezután heti rendszerességgel érkeznek az epizódok. A szinkronos premier
Olvass tovább