Október 18-án visszatér az HBO Emmy-díjas sorozata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Október 18-án visszatér az HBO GO-ra és az HBO-ra Jesse Armstrong 9 Emmy-díjas sorozata, az Utódlás (Succession) 3. évada. Az új évad ott veszi fel a fonalat, ahol a 2. véget ért. Logan Roy (Brian Cox) veszélyes helyzetben találja magát, miután lázadó fia, Kendall (Jeremy Strong) egy zseniális taktikai lépéssel hátba támadta apját. Logannak nem sok választása van, új szövetségeseket kell keresni, ám eközben a vállalati harc lassan valódi családi háborúzássá válik…
Olvass tovább

Az HBO Maxet egy virtuális rendezvény keretében mutatják be Európában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a vadonatúj streamingélmény. 2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.
Olvass tovább

Nemzetközi filmfesztiválon nyert díjat a Campfilm és az HBO dokumentumfilmje

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2021. június 1-6 között rendezték meg a Crossing Europe Nemzetközi Filmfesztivált Linzben. Haragonics Sári és Dér Asia első egészestés dokumentumfilmje, az Anyáim története az egyik legnagyobb presztízsű dokumentumfilmes fesztiválon, a kanadai Hot Docs-on mutatkozott be 2020-ban és azóta számtalan felsztiválmeghívást kapott, vetítették többek között Szarajevóban, Minszkben, Taipei-ben, Thessalonikiben és a hazai BIDF-en is, ahol különdíjban részesült. Most a linz-i Crossing Europe Nemzetközi Filmfesztivál dokumentumfilmes szekciójába kapott meghívást és az idei verseny Legjobb Dokumentumfilm díját nyerte el.
Olvass tovább

Exkluzív streaming premier az HBO GO-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A WONDER WOMAN 1984 című szuperhős-blockbuster exkluzívan az HBO GO-n debütál online április 1-én. A Patty Jenkins által rendezett, Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984 előrerepül az időben a 80-as évekbe, amikor Wonder Woman egyszerre kergeti saját álmát és két új, rémisztő ellenfelet Max Lord és Cheetah személyében.
Olvass tovább