A T-Home és a T-Mobile bemutatja: Katy Perry koncert Budapesten

Kategória: Aktuális.

2010. október 1-én, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Katy Perry, korunk egyik legismertebb fiatal amerikai popsztárja. Úgy tűnik, mintha az élete az újságok címlapján zajlana, de Katy folyamatosan emlékeztet rá, hogy igazi lénye a dalaiban van. "Ha bármikor tudni akarod, hogy gondolkodom valamiről, miben hiszek, hogyan érzek, csak figyelj a dalszövegeimre."
Olvass tovább

Jönnek az okostelefonok

Kategória: Aktuális.

Robbanás előtt áll az érintőképernyős mobiltelefonok piaca idehaza. A mobilozók közel 40%-a saját bevallása szerint érintőkijelzős telefont választ majd következő készülékének, ha teheti - derült ki az Ipsos online kutatásából. Szintén öt éven belül várható, hogy többen fognak a világon mobiltelefonon internetezni, mint számítógépen. Ha a készülék platformokon, márkákon és a "kütyükön" túlra nézünk, akkor ez a folyamat az életünk megváltozásáról szól.
Olvass tovább

Az utolsó százalékok keresik a pártjukat

Kategória: Aktuális.

Választás 2010 A kampány - Stratégia és kommunikáció 2010.12. rész Egyre több kutatást publikálnak a választások lehetséges eredményeiről. Egyre világosabbá válik a kép, milyen eredményekre számíthatunk a választások első fordulójában. Megjelentek azok a kreatívok is az utcán, amelyek már a kampány finisére készültek. Ha nem kerül elő valami nagy botrány április 11-e előtt a már megismert tendenciák dominanciálják végig a kampányt. A pártok számára a kommunikációs összegzés és  mozgosítás maradt feladatként.
Olvass tovább

Kampány kokárdában

Kategória: Aktuális.

Választás 2010 A kampány - Stratégia és kommunikáció 2010.10. rész Ha kampányidőszakra esik egy nemzeti ünnep mindig jó lehetőséget látnak arra a pártok, hogy a "régiek" üzenetét saját szándékainknak megfelelően értelmezzék, a kormány pedig a központi ünnepségén mindent áthallásosan fogalmazzon meg. A kormányzat csendes maradt, a pártok viszont lendületbe kerültek. A márciusi erős szél nemcsak a tavaszt hozta el, hanem a kampányt is dinamizálta.
Olvass tovább

Gyárfás Tamás saját tévét indíthat

Kategória: Aktuális.

Saját kereskedelmi csatornára adott be regisztrációs kérelmet Gyárfás Tamás és csapata az ORTT-hez. Ha elindul, az új tévé lesz az utóbbi idők mellőzött médianagyágyúinak gyűjtőhelye. A tévé körül felbukkanhat Friderikusz Sándor, Bárdos András és Juszt László is. Gyárfás az Indexnek azt mondta, a csatornaalapítás az egyik lehetőség csupán azok közül, amelyekben gondolkodik.
Olvass tovább