A Telenor Magyarország a ZTE-t bízta meg

Kategória: Aktuális.

A Telenor Magyarország, a Telenor Csoport leányvállalata és a ZTE Corporation ("ZTE"), a távközlési berendezések és hálózati megoldások vezető globális szállítója bejelentették, hogy magyarországi GSM/UMTS/LTE hálózat kiépítésére vonatkozó szerződést kötöttek. A listaáron mintegy 200 millió euró értékű szerződés révén a Telenor Magyarország egy, a XXI. századi elvárásokat kielégítő, korszerű hálózattal fog rendelkezni.
Olvass tovább

Európa első LG Mobile márkaboltja Budapesten

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics kilenc piacot összefogó magyarországi leányvállalata Budapesten nyitotta meg Európa első LG Mobile márkaboltját. Az üzletet, amely a Mammut II. Bevásárló- és Szórakoztatóközpont második emeletén várja a vásárlóközönséget, ünnepélyes keretek között Kárpáti Zoltán, a vállalat magyarországi GSM értékesítési vezetője nyitotta meg.
Olvass tovább

Lendületben a mobil szélessáv

Kategória: Aktuális.

Magyarországon a HSPA-technológia 3G hálózatokon való bevezetése óta rendkívül gyorsan nő a szélessávú mobilszolgáltatások elterjedtsége az előfizetők körében - hangzott el a GSM Europe és a Pannon közös, november 22-i sajtótájékoztatóján. Európa és a világ szolgáltatói egyre több internet-hozzáférést biztosító HSPA-eszközt értékesítenek, de más szélessávú multimédiás szolgáltatások eladása is meredeken ível fölfelé, amelyek adatátviteli sebessége jellemzően 500 kbit/s és 3 Mbit/s közé esik.
Olvass tovább