Óriásadomány a mentőknek a Groupama Biztosító és ügyfelei összefogásából

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Soha nem támogatta még ekkora adomány az Országos Mentőszolgálatot, mely a magyar mentés 134 éves fennállásának talán legnagyobb kihívásával szembesül most a járvány elleni küzdelemben. A Groupama Biztosító felajánlása és ügyfelei döntése nyomán összesen 380 millió forint támogatja majd a mentőket a betegek minél magasabb szintű ellátásában.
Olvass tovább

A Groupama Biztosító harmadszor részesült a rangos elismerésében

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2019-ben a MoneyMoon Awards-on a Groupama Biztosító nyerte el a legtöbb kategóriában az első helyezést, így 2014 és 2018 után immár harmadik alkalommal az ÉV BIZTOSÍTÓJA címmel is elismerték a Groupama Biztosító tevékenységét. A MoneyMoon által értékelt és díjazott 23 biztosítási eszközalap kategóriában a Groupama Biztosító öt eszközalapja is első helyen végzett, ezen kívül a Legjobb Lakásbiztosítás címet is elnyerte a társaság.
Olvass tovább

Kézis klasszisokkal a biztonságos közlekedésért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat kiválóságaival és az ORFK szakmai támogatásával indított integrált kommunikációs kampányt a Groupama Biztosító, amellyel nem kisebb célt, mint a közúti közlekedés terén való szemléletváltást célozta meg. A kampány fő üzenete egy mondatban összefoglalva: Legyél te is csapatjátékos az utakon!
Olvass tovább