LG Grand Slam-győzelem a formatervezésben

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics DVS450H falra szerelhető DVD-lejátszója a formatervezés Grand Slam-jének győztese lett, miután az összes rangos nemzetközi díjat elnyerte: a 2009-es iF- és a Red dot formatervezési, valamint az International Design Excellence (IDEA)- és, a 2009-es Good Design díjakat. A DVS450H szerte a világon bizonyította az LG vezető szerepét a prémium formatervezés, illetve a csúcskategóriás technológia terén.
Olvass tovább

Limitált érzékiség

Kategória: Aktuális.

A Grand Marnier® legújabb, "Cosy" névre keresztelt, limitált szériás kiadása a hatodik eleme a 2003-ban bevezetett különleges szériának. A Magyarországon debütáló és mindössze 160 példányban forgalomba kerülő, nemes anyagokból készült "vörös köntösbe" öltöztetett változat csak néhány kiemelt szakboltban kapható.
Olvass tovább

Újabb Dove vírus

Kategória: Aktuális.

Útjára indult az újabb Dove vírusfilm Onslaught címmel. Az Ogilvy által készített film a Cannes-i Grand Prix győztes Evolution című filmben megkezdett utat folytatja: az új szpotnak is az a célja, hogy társadalmi vitát és párbeszédet generáljon a szépségipar gerjesztette nyomásról és az önmegbecsülés fontosságáról.-olvasható a KreatívOnline-on.
Olvass tovább