A Generali elnyerte a BCSDH Társadalmi felelősségvállalás díját

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

„A Generali az „Élethosszig tartó partnerség a koronavírus alatt is” című megoldásával vonta magára a zsűri figyelmét. A program egy gyors és összetett reakciót foglal magába mellyel a vállalati műveletek COVID-rezisztenssé tudták alakítani, miközben a vállalat elkötelezettsége egyértelműen megmutatkozik a belső és külső partnerek iránt. Számos anyagi és működésbeli megoldást kínálnak, melyekkel megkönnyebbítik mind a partnerek, mind pedig az ügyfelek életét.  A díjat Erdős Mihály, a Generali Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója vette át” – mondta a díjátadón Márta Irén, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) igazgatója.
Olvass tovább

A Generali 250 millió forintos kerettel támogatja az egészségügyi KKV-kat

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A koronavírus-járványban számos ágazat került nehéz helyzetbe, és sajnos egyelőre a vírus gazdasági hatásai még nem teljesen ismertek. Magyarországon a KKV szektor az egyik leginkább kitett a járvány hatásainak. A Generali a járványhelyzet gazdasági hatásainak enyhítésére 250 millió forintos támogatási kerettel igyekszik segíteni az egészségügyi magánpraxisokat.
Olvass tovább

A Generali a világ legfenntarthatóbb vállalatai között

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az elmúlt időszakban a Generali Csoport nem csak a Corporate Knights elismerésében részesült, miszerint a világ top 100 legfenntarthatóbb vállalata egyikévé választották, hanem törekvéseinek hangsúlyozására csatlakozott a Net-Zero Asset Owner Alliance-hez is, mely azon biztosítókat és nyugdíjalapokat tömöríti, melyek vállalásuk szerint 2050-ig portfóliójukban csak karbonsemleges befektetéseket végeznek.
Olvass tovább