A Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója lett az év projektmenedzsere

Kategória: Aktuális.

OnBrand Az évente megrendezésre kerülő Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága kilencedik alkalommal írta ki "Az év projektmenedzsere" díj nyilvános pályázatát. A pályázat célja elsősorban a hazai projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerése, és példáján keresztül  a figyelem felhívása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, illetve a kiemelkedő projektek eredményeire. 
Olvass tovább

Somogyi Zoltán az MDF kampányfőnöke

Kategória: Aktuális.

Somogyi Zoltán, az MDF képviselőjelöltje, a Political Capital korábbi vezetője a Magyar Demokrata Fórum kampányfőnöke a 2010-es parlamenti választásokon. A döntéssel a párt változtatott az eddigi gyakorlaton, amely a kampányfőnöki feladatok ellátását párttagsághoz kötötte. A kampányfőnök kiemelte, hogy feladata a kommunikációs, marketing és PR- tevékenység, nem feladata ugyanakkor az ajánlószelvények összegyűjtése, vagy az anyagi háttérért biztosítása.
Olvass tovább

Késik a mobilmarketing-boom

Kategória: Aktuális.

Mobile Marketing Forum címmel a budapesti Novotel Centrumban rendezte meg első európai konferenciáját az Mobil Marketing Association. A világ minden tájáról érkező operátorok, tartalomszolgáltatók, ügynökségek és hirdetők elsősorban arról próbálták egymást győzködni, hogy most már tényleg itt lenne az ideje a mobilmarketingben rejlő potenciál kihasználásának. Az évek óta remélt "boom" úgy tűnik, nem csak Magyarországon, de a világon is várat még magára.
Olvass tovább

Ügyfélkapu mindenkinek

Kategória: Aktuális.

A Magyar Demokrata Fórum által kezdeményezett törvénymódosításnak köszönhetően minden állampolgárnak automatikusan fel kell ajánlani az ügyfélkapu kulcs használatát az okmányirodákban. A konzervatív párt szerint az intézkedés a jövőben rengeteg időt és energiát spórol meg az embereknek. 
Olvass tovább