A FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszert vezet be távolsági buszain

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A távolsági buszos utazás még élvezetesebbé válik Európában a FLIXtainment, a FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszerének megjelenésével. A vállalat tavasszal kezdte meg a technológia európai bevezetését. A szolgáltatás kiterjesztése már a helyi buszpartnerek járművein is folyamatban van, így a Magyarországról induló utazók is találkozhatnak a buszokon az MPLC által biztosított Universal filmekkel, Audible hangoskönyvekkel, Rakuten Kobo e-könyvekkel, sharemagazines újságokkal és játékokkal.
Olvass tovább

A FlixBus elindítja keleti parti járatait

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A FlixBus elindítja járatait az USA keleti partján, több mint napi tíz összeköttetést kínálva New York City, Washington D.C., Baltimore és Richmond között. A zöld buszok május 30-án bukkantak fel először Manhattan utcáin, pontosan egy évvel azután, hogy a FlixBus megkezdte működését az Amerikai Egyesült Államokban.
Olvass tovább

2019-ben New Yorkban és Texasban is megjelenhetnek a zöld buszok

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Európa vezető távolsági buszszolgáltatója tovább növekszik az Amerikai Egyesült Államok piacán. A FlixBus idén májusban Los Angelesből kezdte meg terjeszkedését az amerikai kontinensen, 2019-ben további bővülés várható Texasban, illetve New-York-i központtal a keleti parti szolgáltatás is megkezdődhet. „A FlixBus néhány hónap alatt is sokat fejlődött az USA nyugati részén, ez is bizonyítja, hogy az amerikaiak jól fogadták az új utazási lehetőséget” – mondta el André Schwämmlein, a cég társalapítója és ügyvezető igazgatója. „Készen állunk rá, hogy azok számára is elérhetővé tegyük ajánlatunkat, akik az ország déli és keleti régióiban szeretnének fenntartható módon utazni. Célunk, hogy 2019-ben már több mint száz
Olvass tovább