A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

Puskás Ferenc lett a Szentkirályi reklámarca

Kategória: Aktuális.

A Szentkirályi Luís Figo után ismét világsztárt választott hazai és nemzetközi népszerűsítésére: családjának örömére és beleegyezésével a valaha élt legismertebb magyar, Puskás Ferenc lett a piacvezető ásványvíz márka 2010-es reklámkampányának arca. A cég a világklasszis magyar futballista iránti tisztelettel hívja fel a figyelmet Magyarország - olykor méltatlanul kezelt - sikereire, legendáira és értékeire.
Olvass tovább

Új online hirdetési vezető a Ringier Kiadónál

Kategória: Aktuális.

Karrier 2009. október 8-tól Rébeli-Szabó Ferenc a Ringier Kiadó új online hirdetési vezetője, szervezetileg Miczinkó Katalin Ringier hirdetési igazgatóhoz tartozik. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu, Pink.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést. A szakember korábban a HVG Online Zrt.-nél dolgozott médiamenedzserként, majd értékesítési vezetőként, 2009-től az Est Media Csoport online üzletág vezetője volt.
Olvass tovább

Szigetvári Viktor elfogadta a kabinetfőnöki posztot

Kategória: Aktuális.

Szigetvári Viktor korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kommunikációs igazgatója volt helyettes államtitkárként, később Gál J. Zoltánnal és Szekeres Imrével együttműködve kampányigazgatóként irányította az MSZP 2006-os országgyűlési és önkormányzati kampányát.
Olvass tovább

”Az ötödik elem: Te magad légy!”

Kategória: Aktuális.

2008. december 11-től 2009. január 1-ig tekinthető meg Budapest belvárosában a Liszt Ferenc téren Köő Adrien fotográfus Street Art Kiállítása "Az ötödik elem: Te magad légy!" címmel a Metaxa támogatásával. A fotókhoz ezúttal hangok is társulnak - a ciy-light keretekbe helyezett speciális hang effektek a mellettük elhaladók mozgására reagálva csendülnek fel.
Olvass tovább

Tizenhárman

Kategória: Aktuális.

Médiaértesülések szerint tizenhárom pályázat érkezett be a Magyar Televízió elnöki posztjára. A Népszabadság és az MTI úgy tudja: a jelöltek között van Baló György, Szinetár Miklós, Kert Attila hírigazgató, Rudi Zoltán korábbi elnök, az előző körben is indult Havasi János és Székely Ferenc, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság korábbi vezetője, Marcsa Attila egyetemi oktató, a szombathelyi körzeti stúdiót vezető Dobrányi Tamás, Feki László és Komlós András rádiós.-írja a vg.hu.
Olvass tovább

Meghalt Spéter Erzsébet

Kategória: Aktuális.

Életének 92. évében pénteken este elhunyt Spéter Erzsébet kulturális mecénás - tudta meg az MTI a budapesti Szent Ferenc Kórháztól. Az Egyesült Államokból hazatért Spéter Erzsébet a nyolcvanas évek közepén tűnt fel először a tévé képernyőjén, Vitray Tamás "Telefere" című műsorában. A mindig turbánt viselő, egyedi öltözködésű, exhibicionista asszony hamar az érdeklődés középpontjába került - írja az index.hu
Olvass tovább

Nem értékelik nyilvánosan a hazai politikai életet

Kategória: Aktuális.

Levendel Ádámmal és Sterk Péterrel a Szonda Ipsos résztulajdonos igazgatóival alakít új kommunikációs céget Szigetvári Viktor az MSZP december végén távozott kampányigazgatója, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc kormányfők korábbi kommunikációs vezetője.
Olvass tovább