Újrahasznosított anyagokból készülő termékek a SPAR kínálatában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az áruházlánc a június 11-én induló hűségakciójában olyan táskákat és kiegészítőket kínál vásárlóinak, amelyek újrafelhasznált, illetve újrahasznosítható alapanyagokból, teljesen környezetkímélő előállítással készülnek. A pontgyűjtő promóció termékei praktikusak, letisztult forma- és színvilágúak, és a gyakorlatban bizonyítják az alternatív anyaghasználat és technológia helyességét.
Olvass tovább

Plakátkiállítás mutatja be a HEINEKEN fenntarthatósági programját

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Minden váltás nehéz? A visszaváltás nem! Visszaváltható csomagolású termék választásával és újrahasznosítással már mi is tettünk a bolygóért – erre hívja fel a figyelmet a HEINEKEN Hungária rendhagyó kiállítása. A sörgyártó installációja ingyenesen megtekinthető a budapesti Akvárium Klub előtt február 5-tól 26-ig.
Olvass tovább

A Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbb módon működő üdítőitalgyártója

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Dow Jones Fenntarthatósági Index – a vállalatok fenntarthatósági teljesítményét mérő legfontosabb, globális mutató – alapján Európában a Coca-Cola HBC áll az élen az üdítőitalgyártók ranglistáján. Ez már a hatodik alkalom az elmúlt hét évben, hogy a Coca-Cola palackozója lett az első az európai fenntarthatósági rangsorban, ám az összesített, globális és európai rangsorban is a TOP3 üdítőgyártó között szerepelt az elmúlt kilenc évben.
Olvass tovább