Az összes Bajnokok Ligája mérkőzést láthatják a UPC előfizetői

Kategória: Aktuális.

Már a holnap esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona - AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután az ország legnagyobb kábeltévés társaságának rendkívül rövid időn belül sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról.
Olvass tovább

Futballkeresetek – Messi és Mourinho zsebe dagad a legjobban

Kategória: Aktuális.

Azt tudtuk, hogy a futballipar sztárjai euromilliókat vágnak zsebre? De mennyit keresnek pontosan a sztárjátékosok és a stratégiát kiagyaló sztáredzők? Ennek próbált utánajárni a francia Football magazin, amely a közelmúltban publikálta a legmagasabb keresettel rendelkező játékosok és edzők listáját. A játékos-lista élén az FC Barcelona üdvöskéje, Leo Messi áll, míg az edzői toplistát az Inter mestere, a nagy dinamizátorként elhíresült, Jose Mourinho vezeti.
Olvass tovább

Soproni forgalomnövelés Újpest szponzorációval

Kategória: Aktuális.

A "Soproni Liga" névadó szponzora az 1885-ben alapított Újpest FC-vel közös promóciót szervezett.  A program az újpesti és a vonzáskörzeti városok HORECA-egységeiben, kiskereskedelmi hálózataiban jelentős forgalomnövekedést eredményezett. A Soproni a promóciót házon belül szervezte. Az Újpest FC sportmarketing tanácsadója pedig a Business Group.
Olvass tovább