Én házam, én váram

Kategória: Aktuális.

Az ötven év felettiek több mint fele szívesen foglalatoskodik otthonában, a kertjében. A megkérdezettek több mint 70 százaléka állítja, hogy élvezi a családjával töltött időt, szívesen szervez velük közös programokat. A természet újraéledésénél nincs erősebb motiváció, hogy kertünket, környezetünket, magunkat is megújítsuk. Ezzel párhuzamban a kertészeti cikkek vásárlása fordított összeg is növekszik.
Olvass tovább

A Magyar Telekom földgáz és villamosenergia viszontértékesítésbe kezd

Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom stratégiai célkitűzése, hogy meglévő képességeit kihasználva új üzleti területekre történő belépéssel növelje bevételeit. Ezzel összhangban a Társaság úgy döntött, hogy a magyar kiskereskedelmi energiapiacon kiterjedt értékesítési hálózatára építve földgáz és villamosenergia viszontértékesítésbe kezd.
Olvass tovább

”Henkel-Charlie”-k a Dakaron

Kategória: Aktuális.

Sorozatban hatodik éve választottak a Dakar-rali hivatalos ellátójává két Henkel márkát: a Loctite-ot és a Terosont. 2010. január 1-jén, Buenos Airesben eldördült a startpisztoly a világ talán legszenzációsabb rali versenyén. Ezzel egy nagyon mozgalmas időszak kezdődik a Henkel, sofőröket kísérő kiszolgálócsapata számára.
Olvass tovább

Pesszimizmus mellett is javul a GKI konjunktúraindexe

Kategória: Aktuális.

A gazdasági szereplők kilátásai augusztusban is javultak, a GKI konjunktúraindexének szezonális hatásoktól megtisztított értéke tovább emelkedett. Ezzel folytatódott a május óta tapasztalható kedvező tendencia. Bár az augusztusi javulás markáns, de összességében továbbra is pesszimista vélekedést tükröz - különösen a lakosság körében.
Olvass tovább

Somogyi Zoltán a Political Capital igazgatója lemond tisztségéről

Kategória: Aktuális.

A Political Capital Institute 2010. január elsejétől politikai elemzéssel és kockázat-előrejelzéssel, településmarketinggel, illetve közéleti stratégiai tanulmányok készítésével kíván foglalkozni. Kampánytanácsadói tevékenységét Magyarországon leépíti, a jövőben csak külföldi kampányokat bonyolít. Ezzel párhuzamosan 2009 szeptemberi határidővel Somogyi Zoltán, aki a Political Capital igazgatói posztját nyolc évig töltötte be, lemond tisztségéről.
Olvass tovább

150 millió forint bírság a megtévesztő L’Oréal reklámokért

Kategória: Aktuális.

A L’Oréal több reklámban kategorikus, minden fogyasztónak feltétel nélkül szóló ígéreteket fogalmazott meg a szóban forgó termékekről, illetve azok hatásáról. Ezzel azt az üzenetet közvetítette a fogyasztók felé, hogy az ígért eredmény bármely fogyasztó esetében biztonsággal elvárható. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 150 millió forint bírságot szabott ki a L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft-re.
Olvass tovább