Karizmatikus vezérigazgatók a Top 100-as márkák élén

Kategória: Kutatás.

17 technológiai márka szerepel 2010-ben a száz legértékesebb márka között. Vannak közöttük szoftver márkák, hardver márkák, szolgáltatások, portálok és mobilgyártók. Ezen márkák együttes értéke domináns szerepet játszik a listában. A technológiai márkák összértéke 6%-ot nőtt tavaly óta, miközben a legtöbb kategória értéke csökkent 2009-hez képest. A Facebook első alkalommal került fel a százas listára, 5.5 milliárd dolláros értékkel.  A Top 100-as lista márkái a márkaépítéshez a vezérigazgatóik imázsát is felhasználják.
Olvass tovább

BMW Art Car

Kategória: Aktuális.

Az amerikai Jeff Koons április 6-án bemutatta a nagyközönségnek a BMW Art Car kollekció 17. darabjának előzetes látványterveit. Az úgynevezett "kisajátítási művészet" vezető alakja egy BMW M3 GT2 modellt alakít át, majd az autó indul a júniusi, Le Mans-i 24 órás versenyen. Ezen a megmérettetésen vettek részt annak idején a Frank Stella és Andy Warhol által készített autók is, amelyek közül az utóbbi a tervek szerint júniusban Budapesten is megtekinthető lesz.
Olvass tovább

Új tartalomért felelős igazgatót nevezett ki a Turner Broadcasting

Kategória: Aktuális.

Karrier A Turner Broadcasting új, tartalomért felelős igazgatót nevezett ki Tina McCann személyében. Hat hónapra szóló kinevezése alatt az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban a Turner Cartoon Network, Boomerang és Cartoonito márkáinak átfogó, fejlesztési és akvizíciós tevékenységét irányítja. Ezen túl a központi kreatív csapat és a franchise igazgatóság munkáját is vezeti.
Olvass tovább

A Deutsche Telekom a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta

Kategória: Aktuális.

A német Deutsche Telekom AG nemzetközi szinten is a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta, mint standard alkalmazást a T-Home és T-Mobile üzletágainál. A SAS közvetlen összehasonlítás alapján nyert versenytársaival szemben. Ezen a területen a németországi T-Home-nál már korábban is sikeresen alkalmazták a SAS Kampánymenedzsment megoldását.
Olvass tovább

Microhitel Symposium május 27.

Kategória: Aktuális.

Magyarországon 700-800 ezer mikrovállalkozás működik, amelyek úgy 1,5 millió ember megélhetését biztosítják. Ezen vállalkozások azonban egyetlen szolgáltató számára sem könnyű ügyfelek. Általában kicsik, tőkeszegények, gyakran a szürke- vagy a feketegazdaságot erősítik. De akkor hogyan lehetséges, hogy a biztonságra oly sokat adó bankok egyre több pénzt pumpálnak a szektorba?
Olvass tovább

Több tucat új mesterképzés

Kategória: Aktuális.

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2008. szeptemberben induló képzések című kiadvány hivatalos kiegészítése. A kiegészítésben számos új képzést hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, így az idei képzési kínálat több mint 30 alapképzéssel, 20-nál is több felsőfokú szakképzéssel, valamint közel 70 új mesterképzéssel bővült. Ezen felül egyes meghirdetéseknél változott a költségtérítési díj összege, az intézmények által szedhető külön eljárási díj, a képzési hozzájárulás összege, az irányszám, esetleg a vizsgakövetelmény, míg egyes képzéseket visszavontak az intézmények.
Olvass tovább