5 csillagos EFQM tanúsítványt kapott a Ricoh

Kategória: Aktuális.

A Ricoh Csopor tovább erősítette helyzetét a legjobban irányított vállalatok európai rangsorában, ugyanis az EFQM, 5 csillagos Recognised for Excellence (Elismerés a Kiválóságért) tanúsítványban részesítette a vállalatot. Az EFQM Kiválósági Modell az egyik legelterjedtebb üzleti modell, melyet Európa-szerte több mint 30 000 szervezet alkalmaz a vállalati értékekkel összehangolt, sikeres működés érdekében.
Olvass tovább

LG Grand Slam-győzelem a formatervezésben

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics DVS450H falra szerelhető DVD-lejátszója a formatervezés Grand Slam-jének győztese lett, miután az összes rangos nemzetközi díjat elnyerte: a 2009-es iF- és a Red dot formatervezési, valamint az International Design Excellence (IDEA)- és, a 2009-es Good Design díjakat. A DVS450H szerte a világon bizonyította az LG vezető szerepét a prémium formatervezés, illetve a csúcskategóriás technológia terén.
Olvass tovább

„Kiváló Európai Desztinációk”

Kategória: Aktuális.

2008. május 8-án, zárókonferencia keretében szakmai Döntőbizottság választotta ki az Európai Bizottság által kiírt "Kiváló Európai Desztinációk" magyarországi pályázatának győztesét. A „Magyarország legjobb, élő hagyományokat őrző desztinációja" címet a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht., "Hortobágy, a pásztorok földje” című pályaműve nyerte el. Az Európai Bizottság 2007-ben második alkalommal írt ki pályázatot az ún. ,"European Destinations of Excellence", azaz a ,"Kiváló Európai Desztinációk" témában.
Olvass tovább