Nemzetközi elismerés a BKF rektorának

Kategória: Aktuális.

A European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációs bizottságának tagjává választották Dr. Vass Lászlót, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektorát 2011. szeptember 6-án Bukarestben, az European Group of Public Administration (EGPA) éves kongresszusának keretében tartott értekezleten.
Olvass tovább

BKF-es hallgatóé a legjobb európai PR-szakdolgozat

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera).
Olvass tovább

Fazekas Ildikó az Európai Önszabályozó Reklámszervezet új elnöke

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Európai Önszabályozó Reklámszervezet (European Advertising Standards Alliance-EASA) az április 24-i prágai közgyűlésén egyhangúan a szervezet elnökévé választotta Fazekas Ildikót, a hazai Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT) főtitkárát. "Úgy vélem, hogy az elnöki megbízás a magyar reklámipar munkájának elismerését is jelenti, hiszen most első alkalommal választottak elnököt a mi régiónkból." - mondta a BrandTrend -nek Fazekas Ildikó.  
Olvass tovább

The European Quartet – One Melody Találkoztak a V4 marketingszervezetek vezetői

Kategória: Aktuális.

A The European Quartet - One Melody brand név alatt 2004 óta folytatott együttműködés célja, hogy Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia összehangolt munkával és a rendelkezésre álló források egyesítésével közösen népszerűsítse a közép-európai régió turisztikai kínálatát mind szélesebb körben, a tengerentúli piacokon.
Olvass tovább