Együtt játszott a Chello és a Babanet

Kategória: Aktuális.

Augusztus folyamán először működött együtt a Chello Central Europe Műsorszolgáltató JimJam mesecsatornája és a Babanet online kismama magazin. A mostani együttműködés keretében a partnerek egy kéthetes nyereményjátékot indítottak a JimJam csatorna egyik kisgyermekeknek szóló sorozatához, a Pinguhoz kapcsolódóan.
Olvass tovább

Ingyenes videó tartalom Panasonic Viera tévékre a Sanomától

Kategória: Aktuális.

Stratégiai megállapodást írt alá a Panasonic South-East Europe Kft. és a Sanoma Budapest Zrt., melynek keretében 2010. március 01-től valamennyi Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televízión közélet, bulvár, életmód és autó témában szolgáltat tartalmat Európa egyik legnagyobb médiavállalata.
Olvass tovább

A Cartoon Network Európában erősít

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe első önálló produkciójára készül; egy teljes animációs sorozat elkészítésére. A The Amazing World of Gumball (magyar címmel egyelőre nem rendelkező, de lefordítva Gumilabda varázslatos világa) című, 40x11-perces vígjátéksorozat elsősorban a 6-11 éves gyerekeknek készül és a Cartoon Network összes országában látható lesz.
Olvass tovább

A svéd Koenigsegg sportkocsigyártó viszi a Saab-ot

Kategória: Aktuális.

Az amerikai General Motors autógyár megállapodott a svéd Koenigsegg sportkocsigyártóval a Saab átadásának részleteiről. A GM Europe keddi közleménye szerint a svéd Saab autógyár eladását az év végéig zárják, és ez szavatolja a Saab jövőjét. A Koenigsegg nem nagy vállalat, 45 embert foglalkoztat, évente alig tucatnyi sportautót gyárt, és szinte a semmiből lépett elő vásárlóvá.
Olvass tovább

A Chello Central Europe a Próbakőre bízta hat csatornájának PR-ügyeit

Kategória: Aktuális.

A Chello Central Europe a Próbakő Kommunikációt bízta meg a Zone televíziócsatornák PR-ügyeinek menedzselésével.  Az ügynökség első számú feladata a női célcsoportnak szóló Zone Club, a sorozatokra fókuszáló Zone Romantica, a dokumentumfilmeket sugárzó Zone Reality, az Extreme Sports Channel, a JimJam gyerekcsatorna, valamint a joint venture-ben üzemeltetett MGM teljes körű sajtókommunikációja, ezen kívül kreatív PR-akciók tervezése és kivitelezése.
Olvass tovább

A múzsa csókja Egerben inspirál

Kategória: Aktuális.

Az idei Reklámkonferencia az inspiráció témája köré épül. Ott lesz Bálint András, a Radnóti Színház igazgatója, a Facebook üzletfejlesztési igazgatója, Trevor Johnson és az ADC*Europe elnöke, Franco Moretti is. A Magyar Reklámszövetség inspirálni szeretné a hazai szakmát, megnézve egyúttal, hogy mit jelent ez a szó mára.
Olvass tovább

Infiniti ”Total Ownership Experience” a Váci úton

Kategória: Aktuális.

Az Infiniti Europe és a Gablini Cégcsoport megnyitotta az Infiniti luxusmárka első magyarországi szalonját a Váci út 45 szám alatt. Az Infiniti bemutatóterem ötvözi a már megszokott szalonfunkciót a márka Japán filozófiájával. Kialakításában az elegáns vonalvezetés, a vibráló érzékiségre épülő japán életérzés és a modern luxus ötvözete köszön vissza.
Olvass tovább