Százmilliónál is többen látták az MTV képeit

Kategória: Aktuális.

A 30. úszó Európa-bajnokság 12 versenynapján a Magyar Televízió 107 órányi közvetítésébe a magyar lakosság több mint fele, 5,5 millió ember nézett bele. Az MTV közvetítését vették át az európai tévétársaságok, becslések szerint több mint százmillió emberhez jutott így el a magyar köztévé képe és hangja.
Olvass tovább

Aktív a főtámogató az Úszó EB-n

Kategória: Aktuális.

Az úszósport támogatásában hosszú évek biztos partnernek számító  T-Mobile ismét nemzeti főszponzorként áll az augusztus 4. és 15. között Budapesten, illetve Balatonfüreden zajló XXX. Úszó, Műugró, Szinkronúszó és Nyíltvízi Európa-bajnokság mögött, a T-Home pedig teljes körű távközlési szolgáltatást nyújt az esemény sikeres megvalósításához.
Olvass tovább

Névadó támogató az Erste Private Banking

Kategória: Aktuális.

Az Erste Private Banking lett a 2010-es Dragon Európa-bajnokság névadó támogatója - jelentette be a Magyar Dragon Szövetség Egyesület a budapesti Boat Show-n. A pénzintézet már a tavalyi esztendőben megkezdte együttműködését a Magyar Dragon Szövetség Egyesülettel, hiszen a 2008-as flottabajnoksággal kezdődött az Erste Private Banking szerepvállalása a sportágban.
Olvass tovább

EB társaságban és otthon

Kategória: Kutatás.

Az AGB Nielsen és a Szonda Ipsos felmérései szerint a 2,1 millió otthoni néző mellett legalább 660 ezren nézték  nagyobb baráti társaságban, szórakozóhelyen vagy szabadtéri kivetítők előtt a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét. Az MTV nemcsak nézettségi, hanem bevételi sikert is elkönyvelhet: 267 százalékkal több reklámbevételt produkált az intézmény az előző év hasonló időszakához képest.
Olvass tovább

Az MTV az Olimpiára készül

Kategória: Aktuális.

Óriási érdeklődés kísérte a Magyar Televízió Labdarúgó Európa-bajnokság közvetítéseit. Az év egyik legnagyobb sporteseményének bécsi döntőjét az otthoni tévékészülékek előtt több mint 2,1 millióan látták tegnap az m1-en. Hasonlóan nagy sikerre számít az augusztusi pekingi Olimpiai játékok közvetítésekor is az MTV, mint amilyen nézői és szakmai elismerés a Labdarúgó Eb-t övezte.
Olvass tovább

Foci EB az MTV-ben

Kategória: Aktuális.

Több mint egymilliárd forintba kerül a futball-Európa-bajnokság közvetítése a Magyar Televíziónak, miközben jó, ha 250 millió forintot keres a meccsek körüli hirdetőkön. A kereskedelmi adók állami támogatás nélkül is megmutatták volna nekünk a meccseket, ráadásul az MTV még csak nem is tud élni a lehetőséggel.- írja az Index.
Olvass tovább

Átlagosan egymillióan nézik

Kategória: Aktuális.

Mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében siker a Labdarúgó Európa-bajnokság az MTV számára. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele. A legnézettebb mérkőzés eddig a szombati Németország – Lengyelország összecsapás volt, amelyet 1.240.419-en néztek végig, de 2.696.729-en néztek bele legalább egy percre.
Olvass tovább