Hallgatunk Önre online

Kategória: Aktuális.

Horváth Dávid NetMiniszterelnök írása Mint sokan mások, nagyanyám is megkapta a "Hallgatunk Önre" levelet, amelyben Orbán Viktor arra kéri a nyugdíjasokat, hogy a kérdőívet kitöltve mondják el gondjaikat és véleményükkel segítsék a kormány munkáját, jelezzék mit tartanak a kormány legfontosabb munkájának. És tessék egy újabb példa, arra mennyivel olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb lenne minden szempontból, ha mindez elérhető lenne egy Ügyfélkapun vagy erre alkalmasabb online felületen keresztül is. Össze is szedtem pár érvet.
Olvass tovább

Sziget 2009

Kategória: Aktuális.

Szerte a világból - összesen 41 országból - közel 200 külföldi fellépő érkezik az idei Szigetre, Elefántcsontparttól Ausztráliáig, Malitól Japánig, Szenegáltól Kubáig. És persze a hazai zenei élvonal, na meg a műfajok kavalkádja, színháztól a költészetig - 5 nap, 55 programhelyszín, napi 200-250 program, nulladik és mínusz egyedik nappal fűszerezve. És persze szponzorok, szponzorok... 
Olvass tovább

Ki az aki mindent visz?

Kategória: Aktuális.

BrandTrend kerekasztal A kommunikációs ügynökségek kutató céget vesznek, a médiaügynökségek stratégiát terveznek, a kreatív ügynökségek médiát vásárolnak, mindenki "tanácsadó" és mindenhez ért. És mit vár el egy vállalat, megrendelő? 
Olvass tovább

Következő BrandTrend kerekasztal: 2008.10.29. szerda,18:00

Kategória: Aktuális.

A média (és a fogyasztó ?) felelőssége. Közszolgálati, közszolgálatias, kereskedelmi, bulvár... Mostanában újra sokszor lehet hallani: "a média érte a felelős". Ha kikap a válogatott, ha erőszakosak a gyerekek, ha nem olvasnak az emberek, ha nem tolerálják a másságot vagy fogyatékosságot, ha nem értenek a pénzügyekhez, ha nem jön össze a választási győzelem... és lehetne sorolni. Az, hogy van felelőssége a médiának, talán nem egyenlő a "média felelősségével". És mi van a fogyasztóval? Neki csak joga van? ő nem felelős? A kérdés sok, keressük a válaszokat is. A beszélgetés résztvevői...
Olvass tovább

Kiszálljak vagy kivárjak?

Kategória: Aktuális.

Ma Magyarországon hozzávetőleg 800 olyan magánvállalkozás működik, amelynek nyeresége, növekedése vagy árbevétele felkeltheti szakmai vagy intézményi befektetők érdeklődését. E vállalatok tulajdonosai előbb-utóbb felteszik a kérdést: hogyan tovább? Vonjak be fejlesztési tőkét? Keressek menedzsmentet magam helyett? Eladjam a vállalatomat? És mit tegyek a vételárral?
Olvass tovább