Elektronikus médiumok hirdetési bevételei

Kategória: Aktuális.

Idén is új részleteket tudhatunk meg az elektronikus médiumok hirdetési bevételeiről a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) publikálásában. Az elektronikus média legnagyobb képviselőit tömörítő egyetlen szervezet 2005 óta publikálja az éves elektronikus reklámbevételeket a tagok által nyújtott hiteles adatok alapján. A műsorszolgáltatók eredményeit idén is az Ernst & Young gyűjtötte és összesítette. Az elektronikus médiumok 2007. évi reklámtortáját április 24-én hozta nyilvánosságra a MEME.
Olvass tovább

Az év üzletembere 2007

Kategória: Aktuális.

Az Ernst & Young idén is keresi azokat a kiemelkedő teljesítményű, példaértékű vállalkozókat, akik újszerű megoldásokkal és kitartással értek el nagy sikereket. Szeptembertől lehet jelölni, jelentkezni az  "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") 2007. évi díjra. A 21 éves múlttal rendelkező, nemzetközi védjegyoltalommal ellátott programban, hat kontinens, több mint 50.000 résztvevője van jelen. Hazánkban első alkalommal, 4 évvel ezelőtt osztották ki a díjat, a gazdasági és társadalmi szempontból kivételes üzleti eredményeket elérők elismerésére.
Olvass tovább

Magyarország Európa 11. legvonzóbb célpontja

Kategória: Aktuális.

Az Ernst & Young "Európa Versenyképességi Tanulmánya" szerint Magyarország Európa 11. legvonzóbb célpontja a külföldi befektetők számára. A franciaországi La Baule-ban megrendezésre került 5. Befektetési Világkonferencia alkalmából az Ernst & Young közzétette "Európa Versenyképességi Tanulmányát", amely a földrész vonzerejéről szóló, immáron negyedik felmérés éves eredményeit ismerteti.
Olvass tovább