Az Enterprise Investors eladta a Danwoodot

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Enterprise Investors által kezelt Polish Enterprise Fund VII magántőke-befektetési alap megállapodást írta alá a német és lengyel készházpiacon vezető pozícióval rendelkező Danwood eladásáról. A vevő Dél-Korea egyik legnagyobb építőipari vállalata, a GS Engineering & Construction. A tranzakció értéke 140 millió euró; Az ügyletből szerzett bruttó árbevétel 238 millió euró, a teljes költség bruttó kilencszerese; Az ügylethez még meg kell szerezni az illetékes lengyelországi versenyhatóság jóváhagyását.
Olvass tovább

Az Enterprise Investors befektet a Unilinkbe

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Enterprise Investors által kezelt Polish Enterprise Fund VIII magántőkealap megállapodást írt alá Lengyelország vezető biztosításközvetítő társasága, a Unilink 38%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. A tranzakció értékét nem hozták nyilvánosságra, az ügylet keretében tőkeemelésre és részleges kivásárlásra kerül sor, és a lebonyolításához meg kell szerezni a versenyhivatal engedélyét. (BrandTrend)
Olvass tovább

Az Enterprise Investors kiszáll a Skarbiec Holdingból

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Enterprise Investors által kezelt Polish Enterprise Fund V magántőke-befektetési alap a Varsói Értéktőzsdén végrehajtott másodlagos tranzakció útján részben kiszállt a Skarbiec Holdingból. Az ügyletből szerzett nettó bevétel 12,5 millió euró. A PEF V a Skarbiec 31%-át értékesítette, és 44%-os részesedést tartott meg a társaságban. (BrandTrend)
Olvass tovább