Már elérhető az ELTEphone!

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem közösségének erősítését és pénztárcabarát mobilozását célozza az ELTEphone, amelyet az egyetem diákjai és dolgozói igényelhetnek, akár korábbi telefonszámuk megtartásával. Az ELTEphone műszaki hátterét a Telenor Magyarország biztosítja. (BrandTrend)
Olvass tovább

Smart Squash – egy „játékos” fejlesztés

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Elindult a budapesti Ericsson Innovációs Garázs első projektje: a Smart Squash az Ericsson Magyarország, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közös projektje. Az első rendszerelemeket és szolgáltatásokat már sikeresen tesztelték is. A „SmartActive” projekt célja egy integrált sportanalitikai rendszer kifejlesztése, amelynek során egy sportpályát intelligens eszközökkel szerelnek fel. (BrandTrend)
Olvass tovább

Követhetetlenek a hazánkba érkező EU források

Kategória: Kutatás.

Az ELTE TÁTK és a Soteria Alapítvány közös kutatása szerint elsődlegesen a forráshiány enyhítésére használják fel az Európai Unió társadalmi programjaiból lehívható anyagi támogatásokat. A szakértők szerint Magyarország rendkívüli mennyiségű pénzt hív le, ellenben ezek felhasználása a megcélzott társadalmi csoportok helyzetében nem hoz javulást.
Olvass tovább

Bővül a Noguchi csapata

Kategória: Aktuális.

Sikeres a Noguchi gyakornoki programja: a cég bővülő feladatai ellátására két, internként a Noguchinál dolgozó egyetemi hallgatót vett státusba januártól. Az ügynökség a tavalyi évben indította el gyakornoki programját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, illetve az ELTE Bölcsészettudományi Kar hallgatói számára. A program legfőbb célja, hogy a kommunikációs cég saját nevelésű szakemberekkel fejlessze gárdáját.
Olvass tovább